joi, 17 octombrie, 2024
11.1 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeTimac Agro Moldova a recepționat primul lot de îngrășăminte dedicat nutriției animale

Timac Agro Moldova a recepționat primul lot de îngrășăminte dedicat nutriției animale

Recomandate

Primul lot de îngrășăminte pentru nutriția animalelor de la Timac Agro a fost recepționat cu succes în Republica Moldova.

Această livrare marchează extinderea portofoliului companiei pe piața locală, aducând fermierilor șase produse inovatoare care vizează îmbunătățirea sănătății și performanței animalelor.

Printre acestea se numără soluții specializate pentru echilibrul nutrițional, contribuind astfel la creșterea productivității și a bunăstării animalelor.

„Fermierii din Moldova au acum acces la produse testate și recunoscute pe piețele internaționale, care asigură o nutriție optimă și o digestie eficientă, sporind rentabilitatea fermelor. Astfel, Timac Agro oferă soluții pentru principalele animale din fermă: bovine, cabaline, ovine și caprine”, menționează reprezentanții Timac Agro Moldova.

timac agro moldova

Descrierea produselor Timac Agro dedicate nutriției animale:

  1. Spadea Fix-N – Destinat fermelor de bovine, ovine și cabaline care practică pășunatul. Absoarbe excesul de proteine sau nitrați din iarbă, optimizând digestia și producția de proteine. Conține magneziu pentru prevenirea tetaniei de iarbă și oligoelemente esențiale pentru fertilitate și sănătate.
  1. TimaFeed Boost – Un supliment avansat pentru bovine, ovine și caprine, care încorporează un nucleu proteic (azot) și un nucleu Boost, îmbunătățind omogenitatea și valorificarea rației. Studiile arată că poate înlocui până la 1.000 grame de șrot de soia per animal pe zi, stabilizând pH-ul ruminal.
  2. Luneo Gest B – Un supliment natural, formulat pentru a reduce riscul de febră de lapte la bovine și caprine. Cu un raport optim de Ca/P și un conținut ridicat de magneziu, sprijină contracțiile musculare în timpul fătării și reduce stresul.
  3. Ceteia Ovin B – Întărește sistemul imunitar al ovinelor și ajută la îmbunătățirea digestiei prin conținutul ridicat de sodiu și minerale. Este ideal pentru animalele tinere și contribuie la o dezvoltare sănătoasă.
ceteia ovin
  1. LUNEO POP U® – Un supliment rumino-stimulant care susține creșterea și reproducerea bovinelor și caprinelor. Reduce emisiile de metan și riscul de paraziți interni, oferind în același timp o valorificare mai bună a furajelor.
luneo pop u
  1. Lunea Pop B – Oferă sprijin pentru creșterea armonioasă și reproducere. Promovează dezvoltarea oaselor și a mușchilor, îmbunătățind digestia furajelor.
luneo pop u

Soluțiile inovatoare pentru nutriția animalelor de fermă sunt acum disponibile pentru fermierii din Moldova, aducând beneficii concrete pentru sănătatea și productivitatea animalelor.

Mai multe detalii despre produse găsiți pe acest link.

Pentru mai multe detalii, apelați la reprezentanța Timac Agro în Republica Moldova: +373 22 997 870.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale