‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 iulie, 2024
30.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriOnișcenko: Vinurile moldovenești și bomboanele ucrainene se vor întoarce în Rusia doar atunci când...

Onișcenko: Vinurile moldovenești și bomboanele ucrainene se vor întoarce în Rusia doar atunci când vor fi calitative

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Vinurile moldovenești și bomboanele ucrainene se vor întoarce pe piața rusă numai atunci când vor fi produse în strictă concordanță cu standardele de calitate rusești. Despre aceasta a anunțat Ghenadii Onișcenko, fost șef al Rospotrebnadzorului, în prezent consilier al premierului Dmitri Medvedev, anunță Interfax. 

„Întoarcerea pe piața rusă a vinurilor din Republica Moldova și a producției companiei ucrainene „Roshen” depinde de cât de repede producătorii vor stabili standardele de calitate în conformitate cu cerințele din Rusia. Imediat ce-și vor rezolva problemele, noi vom relua exportul. Principiul este clar: Nu vom permite să intre în țară produse de o calitate slabă”, a declarat Onișcenko.

Zilele trecute, Rospotrebnadzor-ul a expediat pe adresa Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare o scrisoare în care insistă din nou asupra intensificării controlului asupra calităţii producţiei. Ministrul Vasile Bumacov a declarat că deja au fost epuizate toate argumentele pentru a convinge partea rusă să permită importul vinurilor. Totuși, Bumacov a dat asigurări că negocierile vor continua. 

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›