‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 iulie, 2024
31.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMETEO: Vreme instabilă cu lapoviță și ploi, dar cu temperaturi de primăvară

METEO: Vreme instabilă cu lapoviță și ploi, dar cu temperaturi de primăvară

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Meteorologii prognozează vreme instabilă pentru următoarele zile. Sinopticienii spun că maximele vor continua să crească. 

Începem săptămâna cu ceață în toată țara și vreme mohorâtă. Pentru astăzi, meteorologii prognozează lapoviță și ploi slabe în regiunile din nordul și centrul țării. În sudul republicii vremea va fi însorită. Maxima zilei va fi de +9 grade Celsius. În orele nocturne se vor înregistra -3…+2 grade. Vântul va sufla moderat. Totodată, pentru astăzi a fost emisă o avertizare cod galben de ceaţă, potrivit căreia vizibilizatea va fi de 500 sau chiar 200 de m.

Marți, vremea nu se schimbă esențial. Cerul se va menține închis și va ploua slab în toată țara. Temperaturile vor oscila între +7…+9 grade Celsius. Pe timp de noapte maximele vor urca până la +3 grade. Vântul va sufla slab.

‹ adv ›

Miercuri se anunță vreme frumoasă. Cerul va fi variabil, iar soarele ne va zâmbi. Temperaturile sunt în creștere și vor urca până la +11 grade Celsius. Noaptea se vor atesta +1…+3 grade. Vântul nu ne va crea probleme.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), în a doua parte a săptămânii, vremea va fi instabilă.

Reamintim că până mâine, 18 februarie rămâne în vigoare codul galben de distrugere a gheții. Cetățenii sunt avertizați să nu-și pună viața în pericol și să nu iasă pe gheață.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›