‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 iulie, 2024
39.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldoveni care aduc Europa acasă începând cu propriile gospodării

Moldoveni care aduc Europa acasă începând cu propriile gospodării

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

O parte dintre moldovenii care muncesc în străinătate se întorc acasă și cu banii câștigați își deschid afaceri de familie. Astfel oamenii încearcă să implementeze experiența pe care au acumulat-o lucrând peste hotare. Iată poveștile unora dintre aceștia.

Începând cu anul 2006 pe 9 mai şi în republica Moldova se sărbătorește ziua Europei. Scopul acestui eveniment este de a promova valorile europene, diversitatea culturală dar şi de a informa cetăţenii despre asistenţa pe care Uniunea Europeană o oferă Republicii Moldova.

În timp ce la Chișinău și în alte localităţi se petrec concerte, se țin discursuri optimiste, unii cetăţeni încearcă să aducă Europa în Moldova nu doar pentru o zi, ci pentru totdeauna, începând cu propriile lor gospodării, scrie ZdG.md

‹ adv ›

După ce au muncit ani în șir peste hotare, aceștia se întorc pentru a valorifica experiența acumulată. Cu banii adunați în statele europene moldovenii deschid afaceri de familie, iar pe lângă aceasta mai oferă locuri de muncă și pentru alte persoane.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›