‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 iulie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriO delegație de vinificatori, în frunte cu ministrul Bumacov merge la sfârșit de iulie...

O delegație de vinificatori, în frunte cu ministrul Bumacov merge la sfârșit de iulie în SUA

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, însoțit de un grup de vinificatori, va efectua, la sfârșitul acestei luni, o vizită în SUA.

Potrivit agenției „INFOTAG”, pe agenda vizitei figurează și o întâlnire a ministrului Bumacov cu reprezentanți ai Oficiului de Taxe și Comerț (Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau) din cadrul trezoreriei americane (Ministerul Finanțelor), părțile urmând să semneze un memorandum de înțelegere.

Totodată, mai multe companii din Republica Moldova vor avea posibilitatea să intre în contact cu distribuitorii americani, în încercarea de a-și vinde vinurile pe piața SUA. Este vorba de Chateau Purcari, Cricova, Chateau Vartely, Lion-Gri, Albastrele Wines, Ampelos, Asconi, Vinăria Bostavan, Castel MIMI, Vinaria din Vale și Asociația micilor producători de vinuri

‹ adv ›

În acest scop, pe 28 iulie, la Washington, va avea loc o prezentare a 34 de soiuri de vin moldovenesc, la eveniment fiind invitați comercianți din SUA și reprezentanți ai presei. De asemenea, pe 31 iulie, la New York, va avea loc un seminar de degustare, în timpul căruia un specialist american va explica specificul fiecărui soi de vin.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›