‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 12 septembrie, 2024
25.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFinComBank sprijină producătorii agricoli

FinComBank sprijină producătorii agricoli

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În cadrul expoziţiei-forum de afaceri B2B Expo 2014, FinComBank va prezenta antreprenorilor din sectorul agricol toate oportunităţile de creştere a afacerii prin intermediul produselor sale. Evenimentul va avea loc la Moldexpo în perioada 1-3 octombrie curent.

Pe durata expoziţiei cei mai buni specialişti de la FinComBank vor oferi consultaţii utile tuturor celor interesaţi să-şi extindă afacerea, să-şi cumpere un teren agricol, o încăpere pentru producere sau comerţ, să-şi reutileze procesul de producere cu tehnică de ultimă generaţie, să-şi achiziţioneze un automobil, dar şi multe alte soluţii pentru dezvoltarea afacerii.

Printre produsele prezentate de FincomBank va fi creditul cu rata minimă de 6,5% destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici şi mijlocii din sectorul agricol. La accesarea creditului clienţii vor beneficia de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea tuturor documentele necesare.

‹ adv ›

De asemenea, expoziţia va reuni diferite platforme de comunicare şi resurse de business pentru manageri şi antreprenori, ceea ce constituie un bun prilej pentru a stabili noi relaţii de colaborare şi parteneriate.

Contact:

FinComBank, mun. Chişinău, str. A. Puşkin 26
Теl.: (+373-22) 269-900
Fax: (+373-22) 237-308
E-mail: [email protected]
Web site: http://www.fincombank.cоm

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›