‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 iulie, 2024
27.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriInvitaţie la Expoziţia Internaţională de produse alimentare şi băuturi din SUA. Vezi detalii

Invitaţie la Expoziţia Internaţională de produse alimentare şi băuturi din SUA. Vezi detalii

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să viziteze Expoziția Internațională de produse alimentare și băuturi „Summer Fancy Food Show”, care va avea loc la New York, SUA, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2013.

Programul vizitei de afaceri:

  • vizitarea Expoziției „Summer Fancy Food Show”, unde vor fi prezentate: produse semifabricate, lactate, băuturi nealcoolice și nealcoolice, carne și produse din carne, condimente și conservanți, fructe și legume, produse de cofetărie și brutărie, ustensile de uz casnic.
  • întrevederi bilaterale, în dependență de profilul activității și interesele Dvs.;
  • familiarizarea cu potențialul economic în domeniul industriei alimentare din SUA.

„Summer Fancy Food Show” este unul din cele mai mari evenimente expoziționale în domeniul industriei alimentare din Statele Unite ale Americii. Pe o suprafață de 32000 m2 își vor prezenta produsele și serviciile peste 2400 de expozanți din aproximativ 80 de țări.

‹ adv ›

În cadrul evenimentului vor fi expuse peste 260000 de produse inovative, vor avea loc 15 seminare și master-class, unde vor fi abordate tehnici inovaționale, strategii de marketing și alte subiecte în domeniu.

Pentru o pregătire riguroasă a vizitei de afaceri, vă rugăm să remiteți din timp formularele de participare, prin e-mail: [email protected], [email protected] sau fax: 022 21-14-42, 21-07-25, până la data de 30 mai 2013.

Informații suplimentare: Direcția Târguri și Expoziții a CCI,

‹ adv ›

Tel.: 022 211-442, 022 210-725

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›