‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 1 septembrie, 2024
33.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMETEO. Cum va fi vremea pe durata expozițiilor Moldagrotech și Farmer 2015

METEO. Cum va fi vremea pe durata expozițiilor Moldagrotech și Farmer 2015

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Vreme instabilă în prima zi a expozițiilor Moldagrotech și Farmer 2015. Meteorologii vin să ne liniștească și anunță că în următoarele zile ploile vor înceta.

Miercuri, cerul este mai mult acoperit de nori și va ploua în toată țara. Maxima zilei va fi de +16 grade Celsius. În orele nocturne se vor atesta +12 grade. Vântul va sufla cu până la 10 m/s.

Joi, norii se risipesc, iar pe cer își va face loc soarele, care ne va încălzi puțin. Mercurul din termometre coboară cu un grad, astfel maxima zilei va fi de +15 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi +7 grade. Vântul va sufla moderat.

‹ adv ›

Vremea frumoasă se va menține și pe parcursul zilei de vineri. Soarele va fi prezent, iar regimul termic nu se schimbă. Ziua vor fi +15 grade Celsius, iar noaptea se vor atesta +7 grade. Vântul nu ne va crea probleme.

Sâmbătă, în ultima zi a expozițiilor vremea va fi prielnică. Cerul va fi variabil, iar precipitații nu sunt prognozate. Vremea se mai răcește cu un grad. Maxima zilei va fi de +14 grade Celsius. Noaptea se vor înregistra +8 grade.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›