‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 2 octombrie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFOTO. Noul ministru al Agriculturii, prezentat oficial colectivului. Ce mesaje au transmis Filip și...

FOTO. Noul ministru al Agriculturii, prezentat oficial colectivului. Ce mesaje au transmis Filip și Sula

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Noul ministru al Agriculturii, Eduard Grama a fost prezentat oficial colectivului de lucru. Ceremonia a avut loc astăzi, 21 ianuarie, în incinta Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare. La eveniment a participat și premierul Pavel Filip, alături de ex-ministrul Ion Sula.

În mesajul său, Pavel Filip s-a referit la competențele profesionale ale noului ministru, apreciind experiența bogată acumulată inclusiv în calitate de viceministru și i-a dorit succese în activitate, se spune într-un comunicat al MAIA. 

De asemenea, Premierul a menţionat că agricultura rămâne a fi un domeniu de bază, iar Cabinetul de Miniștri va oferi tot sprijinul necesar pentru îmbunătățirea mediului de activitate al agricultorilor.

‹ adv ›

La rândul său, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama a declarat că va depune tot efortul pentru dezvoltarea dinamică a sectorului agroindustrial.

Premierul i-a mulţumit ex-ministrului Ion Sula pentru munca depusă pe parcursul activităţii lui în cadrul Guvernului.

Ulterior, Ion Sula a publicat un mesaj pe contul său de facebook în care le-a mulțumit colegilor pentru munca depusă.

„Vreau să mulțumesc colegilor din echipa MAIA, cu care timp de aproape un an am făcut tot posibilul pentru îmbunătățirea condițiilor de activitate a fermierilor, am asigurat securitatea alimentară a țării și a implementat cu succes o bună parte din Acordul de Asociere a Republicii Moldova în UE! Sănătate familiilor voastre și să știți că rămânem colegi mereu, indiferent de locul de muncă sau postul deținut! Succes în continuare!”, a scris Sula.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›