‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 3 octombrie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDouă companii moldovenești participă la expoziţia „Prodexpo-2016” de la Moscova

Două companii moldovenești participă la expoziţia „Prodexpo-2016” de la Moscova

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Doi producători de produse agro-alimentare din Moldova vor participa la Expoziţia internaţională de produse alimentare „Prodexpo-2016”. Expoziţia se va desfăşura în capitala Federaţiei Ruse şi îşi va începe lucrările luni, 8 februarie, transmite IPN.

La Expoziţia internaţională „Prodexpo-2016” îşi vor prezenta mărfurile producătorii autohtoni de sucuri şi nectaruri naturale SA „Alfa-Nistru” şi SA „Natur Bravo”. Participarea la expoziţie le-a fost organizată de firma autohtonă „Axar” SRL.

„Decizia de a participa la expoziţie a fost luată de producători pentru a menţine imaginea produselor de calitate înaltă. De asemenea, pentru a stabili contacte noi de lucru, dar şi pentru a le menţine pe cele existente cu partenerii din Rusia şi din alte ţări pentru o cooperare de perspectivă”, se spune în comunicatul de presă al firmei.

Totodată, la expoziţie vor participa conductori şi specialişti ai unor întreprinderi autohtone pentru a studia propunerile şi conjunctura pieţei de produse alimentare a Rusiei şi a altor ţări din cadrul Comunităţii Statelor Independente la etapa actuală.

‹ adv ›

Producătorii autohtoni au fost ajutaţi să participe la expoziţie de Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă.

Expoziţia internaţională de produse alimentare „Prodexpo-2016” este la a 23-a ediţie. La ea vor participa peste 2,5 mii de companii din 65 de ţări.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›