‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 21 iulie, 2024
26.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMIEPO invită antreprenorii autohtoni să participe la Forul de afaceri „Moldo-Chinez”

MIEPO invită antreprenorii autohtoni să participe la Forul de afaceri „Moldo-Chinez”

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

În perioada 1 – 2 decembrie curent, la Chișinău se vor desfășura lucrările celei de-a opta sesiuni a Comisiei interguvernamentale moldo-chineze pentru colaborare comercial-economică.

Agenda evenimentului va include un Forum de afaceri bilateral, destinat valorificării potențialului de cooperare dintre Republica Moldova și Republica Populară Chineză.

După prezentarea oportunităților de afaceri și a sectoarelor economice prioritare din țara noastră, reprezentanții mediului de afaceri din Republicii Moldova și Republicii Populare Chineze vor avea ocazia să exploreze posibilitățile de parteneriat și de inițiere a proiectelor investiționale, în formatul B2B.

‹ adv ›

Delegația este formată din reprezentanți ai companiilor chineze din sectoarele de infrastructură, financiar-bancar, energetic, tehnologia informației și comunicațiilor, cercetare și dezvoltare în domeniul agroalimentar, inginerie și construcții, ș.a.

În acest context, Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită reprezentanții mediului de afaceri autohton să participe la Forum:

  • Data:  joi, 1 decembrie
  • Orele: 14:00 – 17:00 (înregistrarea 13:30 – 14:00)
  • Locația: Chișinău, Radisson Blu Leogrand Hotel, Loft Lounge
  • Limba de lucru: rusa/engleza

Pentru confirmarea participării la eveniment vă rugăm să accesați – înregistrare, unde puteți găsi detalii suplimentare și agenda Forului.

‹ adv ›

Ne exprimăm convingerea că evenimentul preconizat va permite identificarea unor noi sfere de cooperare pentru Dumneavoastră.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›