‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
42.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGrama, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Ce spun procurorii despre...

Grama, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Ce spun procurorii despre dosarul său

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Ministrul agriculturii, Eduard Grama, reţinut sub bănuiala de corupere pasivă, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost luată în după amiaza zilei de 17 martie, de către Judecătoria Buiucani, care a admis solicitarea procurorilor, transmite IPN.

Petru Balan, avocatul lui Eduard Grama, a declarat după anunțarea deciziei că aceasta este neîntemeiată și va fi contestată.

„A fost admisă solicitarea procurorilor – arest la domiciliu. Nu s-au prezentat probe care ar demonstra învinuirea adusă. Eliberarea sub control judiciar ar fi fost suficient”, a spus Petru Balan.

Dorin Compan, procurorul care instrumentează cazul, a spus că infracțiunea care i se incriminează lui Eduard Grama este în proporții deosebit de mari, fiind vorba de 200 de mii de lei.

‹ adv ›

Eduard Grama, este învinuit de corupere pasivă în legătură cu tentativa de înstrăinare a 30 de hectare de teren agricol din comuna Stăuceni, care aparțineau Colegiului de Vinificaţie şi Viticultură.

Premierul Pavel Filip i-a cerut președintelui Republicii Moldova Igor Dodon revocarea din funcție a lui Eduard Grama, după ce ultimul a depus cerere de demisie.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›