‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 14 octombrie, 2024
13.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPrințul de Monaco va vizita Chișinăul în cadrul unui for de afaceri unde va...

Prințul de Monaco va vizita Chișinăul în cadrul unui for de afaceri unde va discuta despre domeniul agroalimentar

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Cu ocazia vizitei Prințului de Monaco, Albert al II-lea, Chișinău va găzdui delegația de afaceri monegască.

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) invită companiile autohtone de a participa în cadrul „Forului de afaceri Republica Moldova – Monaco”, care va avea loc în data de 4 mai curent, în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Monaco, pentru a valorifica relațiile comercial – economice dintre părți.

‹ adv ›

Agenda Forului, care începe la orele 10:00, include prezentări despre potențialul climatului de afaceri autohton, oportunitățile sectorului agroalimentar și IT, sistemul bancar, precum și situația economică a Principatului Monaco.

Delegația de afaceri monegască acoperă sectoarele economice precum:

  • domeniu agroalimentar;
  • bănci și servicii financiare;
  • consultanță și prestări servicii;
  • domeniu textile;
  • informații, tehnologii și comunicații;
  • centru de afaceri.

Odată ce evenimentul prezintă interes pentru Dumneavoastră, solicităm respectuos confirmarea prin înregistrarea electronică accesând link-ul – ÎNREGISTRARE, până la data de 28 aprilie curent, unde, veți putea urmări actualizarea informației referitor la agenda evenimentului și delegația oamenilor de afaceri din Monaco.

‹ adv ›

Pentru informații suplimentare contactați – 022 27 36 54, [email protected] (Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova – MIEPO) sau 0 22 80 91 17, [email protected] (Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova – AOAM).

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›