‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
43.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgrobiznes vă invită la Forumul Apicol Național. Iată agenda evenimentului

Agrobiznes vă invită la Forumul Apicol Național. Iată agenda evenimentului

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM) în parteneriat cu Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova organizează ediția a II-a a Forumului Apicol Național.

Evenimentul va pune în discuție ultimele realizări practice din domeniul apiculturii, rezultatele cercetărilor științifice în domeniu, conceptele și programele de suport, precum și planurile de dezvoltare a sectorului pentru perioadele următoare.

Forumul se va desfășura pe data de 1 decembrie 2017, în Sala Polivalentă a Institutului Muncii (str. Zimbrului 10, Mun. Chișinău), în intervalul orelor 09.00 – 16.00.

‹ adv ›

În cadrul forumului sunt invitați să-și expună experiența apicolă producători avansați din Republica Moldova, cercetători autohtoni, din România și din CSI. Totodată, reprezentați ai autorităților publice vor prezenta prevederile cadrului legislativ și inițiativele ce vizează dezvoltarea sectorului apicol din Republica Moldova.

Iată agenda detaliată a Forumului Apicol Național, eveniment la care Agrobiznes este Partener Media.

Pentru detalii contactați-l pe Ion Maxim, Președintele Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova – tel: 069142943, email: [email protected].

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›