‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
43.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgrobiznes invită producătorii de miere să participe la un training organizat la Chișinău

Agrobiznes invită producătorii de miere să participe la un training organizat la Chișinău

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Camera de Comerț moldo-italiană invită la training-ul pentru Consolidarea Capacităților în Managementul Asociațiilor de Producători și a producătorilor de miere. Evenimentul va avea loc pe 11-12 decembrie în sala de conferințe de la Sky Tower, str. Vlaicu Pârcălab 63, Chișinău.

Acest training are ca scop îmbunătățirea capacităților de gestionare și dezvoltare a asociațiilor de producători.

Cea mai bună modalitate de a arăta cum o asociație ar trebui să funcționeze este prin experiența directă a unei organizații care a obținut rezultate foarte bune în domeniul său, fiind considerată un model pentru alte asociații, oferind consultanță guvernului italian atunci când se reglementează sectorul apicol.

‹ adv ›

Luca Allais est directorul asociației Aspromiele care are sediu in orașul Torino, dar operează pe întregul teritoriu al regiunii Piemonte. El va împărtăși experiența asociației pe care o conduce pentru a permite asociațiilor din Moldova să preia bunele practici în domenii ca asistența tehnică, gestionarea resurselor financiare, structura tehnică, comunicarea cu membrii și altele.

O sesiune separată va fi dedicată asociațiilor și producătorilor de miere pentru a prezenta metodele de luptă împotriva bolilor stupilor și a metodele de producție ecologică.

Iată agenda evenimentului.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›