‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 iulie, 2024
33.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMaxime de +24 de grade Celsius în a doua jumătate a lunii octombrie

Maxime de +24 de grade Celsius în a doua jumătate a lunii octombrie

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Vremea frumoasă și temperaturile generoase se mențin și în următoarele zile. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), maximele zilnice vor depăși +22 de grade Celsius.

Astăzi cerul va fi senin pe întreg teritoriul țării. Soarele va domina cerul întreaga zi, iar mercurul din termometre va indica valori de +21 grade Celsius în nordul țării, +22 grade vor fi în centrul republicii și +23 de grade se vor atesta în regiunile din sud. În orele nocturne se vor înregistra +3…+7 grade Celsius. Vântul va sufla slab.

Marți, vremea nu se schimbă esențial. Cerul se va menține senin, iar mercurul din termometre mai urcă cu 1-2 valori astfel, maxima zilei va oscila între +22…+24 de grade Celsius. Pe timpul nopții minimele vor fi de +4…+9 grade Celsius. Vântul va adia slab.

‹ adv ›

De timp frumos și vreme însorită vom avea parte și pe parcursul zilei de miercuri. Pe cer se vor aduna câțiva nori trecători, dar care nu vor aduce averse. Temperatura medie a aerului va oscila între +22…+24 de grade Celsius. Vântul nu ne va crea probleme.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›