‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 28 aprilie, 2024
6.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriColorau carnea de găină cu o substanță galbenă și o vindeau ca fiind de...

Colorau carnea de găină cu o substanță galbenă și o vindeau ca fiind de pui crescuți la țară

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Polițiștii din județul Galați din România au descoperit mai mulți comercianți, care vindeau carne de pasăre colorată cu o substanță galbenă pentru a avea aspectul puilor de la țară, crescuți în condiții de casă, scrie mediafax.ro.

Oamenii legii au intervenit după ce mai mulți români s-au plâns că puii s-au decolorat atunci când au fost pregătiți. În urma unor razii în piaţa basarabenilor din Galaţi, poliţiştii au confiscat 12 kilograme de carne de pasăre pentru distrugere şi i-au amendat pe vânzători.

Comercianții le spuneau cumpărătorilor că păsările sunt crescute la curte, ele având şi o culoare specifică (galbenă). Poliţiştii locali, care aveau informaţii că respectiva carne nu provine de la păsări crescute în gospodării proprii, ci sunt din magazine, au făcut o probă şi au constatat că în contact cu apa, acestea se decolorau imediat.

Poliția română va continua controalele în toate piețile din Galați.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›