‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 27 iulie, 2024
29.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriA fost stabilită data la care va avea loc „Moldova Business Week 2017”

A fost stabilită data la care va avea loc „Moldova Business Week 2017”

Comentarii

‹ adv ›
‹ adv ›

Săptămâna de afaceri ”Moldova Business Week 2017”, organizată de Ministerul Economiei și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor (MIEPO), se va desfășura anul curent în perioada 12 – 16 iunie. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetul organizatoric al evenimentului, condus de viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei.

În opinia vicepremierului Octavian Calmîc, Săptămâna de afaceri ”Moldova Business Week” reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente pentru promovarea imaginii țării la nivel internațional, intensificarea și transparentizarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone, promovarea exportului și atragerea investițiilor străine.

Potrivit directorului MIEPO, Vitalie Zaharia, ediţia din anul curent, va avea o agendă consistentă de sesiuni B2B, de reuniuni pe subiectele de interes major pentru comunitatea de afaceri din Moldova şi platforme de conexiune directă cu investitorii străini. În cadrul „Moldova Business Week 2017”, se vor reuni conducători ai instituţiilor guvernamentale, parteneri de dezvoltare, ambasadori, reprezentanţi ai asociaţiilor de business, dar și un număr mare de companii autohtone şi investitori străini.

‹ adv ›

„Moldova Business Week 2017” va găzdui forumul ”Invest în Moldova 2017”, la care vor fi prezentate oportunitățile de afaceri și investiționale ale țării noastre, conferințele de afaceri ”Antreprenorii Moldovei – capitalul privat moldovenesc” și ”Antreprenoriatul feminin – învață, creează conexiuni și crește”, expoziția ”ProExport Forum 2017” ş.a.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›