‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 4 mai, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgricultorii pot beneficia de consultații telefonice despre obținerea Avizelor de atestare a impedimentului justificator...

Agricultorii pot beneficia de consultații telefonice despre obținerea Avizelor de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligațiilor contractuale

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) continuă să ofere sprijin agricultorilor prin intermediul zecilor de consultații zilnice, referitor la eliberarea Avizelor de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligațiilor contractuale (Certificat de forță majoră).

CCI menționează că procedura de eliberare a avizelor urmează a fi aplicată în cadrul raporturilor contractuale comerciale în care cel puțin o parte este subiect al activității de întreprinzător.

Acest document reprezintă o recunoaștere oficială a faptului că agricultorii nu pot îndeplini, temporar, obligațiile contractuale în raport cu creditorii.

Pentru a fi pe deplin informați despre procedura de obținere a Avizului și pentru a beneficia de ghidare privind documentele necesare, agricultorii sunt rugați să contacteze persoana responsabilă, la numărul de telefon: 022 235268.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›