Dragi prieteni, avem plăcerea să vă comunicăm că Newsletter-ul nostru pe care-l distribuim săptămânal numără la moment peste 6.000 de abonați! Este un rezultat frumos și un impuls puternic care ne motivează foarte mult să mergem mai departe. ;)

Agrobiznes este singura instituție mass-media din țară care dispune de o astfel de bază de date de abonați. Newsletter-ul reprezintă o verigă importantă de distribuție a conținutului către o parte dintre cititorii noștri care nu reușesc să țină pasul cu toate știrile și informațiile care se publică zilnic pe site. Prin intermediul acestuia ei o pot face săptămânal, găsind în fiecare joi după-amiază în căsuțele poștale un top al subiectelor din săptămâna în curs.

Am început să dezvoltăm acest serviciu pentru cititorii noștri în anul 2013, la un an de la apariția Agrobiznes. În tot acest timp, lista abonaților s-a completat cu fermieri și producători din întreaga țară, persoane juridice, instituții și firme, experți, lideri ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, conducători de companii și pasionați de agricultură.

Nu ne rămâne decât să vă mulțumim frumos tuturor celor care ne sunteți alături zi de zi, și ne motivați astfel să dezvoltăm mai departe tot ce facem la moment. Toți doritorii de a se abona la Newsletter o pot face pe prima pagină, coloana din stânga, sau urmând acest link.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here