sâmbătă, 18 mai, 2024
15.2 C
Chișinău
HomepageBlogAgrobiznes anunță înscrierile la cea de-a doua ediție a Academiei AgTech

Agrobiznes anunță înscrierile la cea de-a doua ediție a Academiei AgTech

Recomandate

Prima ediție a Academiei AgTech s-a bucurat de popularitate în rândul tinerilor, care s-au înscris la sesiunile de instruire ce i-au avut în calitate de speakeri pe cei mai buni specialiști în domeniul agricol și IT. Dacă nu ai reușit să fii parte a comunității AgTech, poți să o faci acum completând formularul de participare la cea de-a doua ediție a Academiei, care se va desfășura online în perioada 01 – 30 aprilie 2021. 

Vezi câteva impresii cu care au rămas tinerii ce au fost selectați pentru participare la prima ediție a Academiei Agtech.

Pe parcursul a 4 săptămâni, vor fi organizate o serie de instruiri, unde tinerii selectați își vor dezvolta gândirea corporativă, vor învăța secretele planificării strategice, digitalizarea agriculturii și nu doar.

Astfel, AgTech devine prima Academie din Moldova destinată tinerilor specialiști pasionați de agricultură, care va funcționa ca o platformă de dialog între potențialii angajatori și angajați.

Instruirile vin cu o serie de beneficii practice, iar la încheierea cursului, tinerii vor avea oportunitatea de a-și consolida cunoștințele acumulate în cadrul companiilor de top din sectorul agrar și vor obține Certificate de participare.

Astfel, programul de instruire va asigura:

  • funcționarea unei platformă de dialog viabile între tinerii profesioniști și reprezentanții sectorului privat, dar și noi oportunități de angajare prin intermediul modulului Stagii/Internship;
  • organizarea cursurilor online de marketing, antreprenoriat și digitalizarea agriculturii, în parteneriat cu Startup Academy;
  • organizarea webinariilor pentru studenții și managerii instituțiilor de învățământ cu profil agrar;
  • ghidare în carieră și prezentarea celor mai importante aspecte de care trebuie să țină cont pe parcursul studiilor, pentru a corespunde cerințelor angajatorului;
  • dezvoltarea competențelor soft pentru tinerii specialiști, printre care lucru în echipă, comunicare, orientare spre rezultat.

Amintim că, peste 40 de tineri din cadrul instituțiilor de învățământ cu profil agricol din țară au participat, în perioada 10 noiembrie – 02 decembrie, la prima ediție a Academiei AgTech.

Academia AgTech este implementată de Agrobiznes cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) în parteneriat cu Tekwill, susținut de USAID și Suedia.

Tatiana Caraman
Tatiana Caraman
Staff Editor

Citește și ›

Despre noi