‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 18 iunie, 2024
30.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgrobiznes vă invită la Conferința Națională a Nucicultorilor. Iată agenda evenimentului

Agrobiznes vă invită la Conferința Națională a Nucicultorilor. Iată agenda evenimentului

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Uniunea Asociațiilor Producătorilor de Culturi Nucifere, în calitatea sa de unică entitate care regrupează proprietarii de livezi de culturi nucifere, producătorii profesioniști de material săditor și furnizori de diferite materiale folosite la întreținerea plantațiilor de culturi nucifere, organizează o conferință națională dedicată culturilor nucifere și, în special, culturii nucului. Echipa Agrobiznes, în calitate de Partener Media, va asigura mediatizarea evenimentului.

Conferința își fixează mai multe obiective, dintre care cel mai important este stabilirea unui nou model de dezvoltare a ramurii, bazat atât pe experiența anterioară, dar mai ales pe cunoașterea și înțelegerea specificului culturii în condițiile țării noastre, pe aplicarea celor mai noi tehnologii și în baza celor mai performante soiuri. De asemenea, în cadrul conferinței vor fi abordate cele mai des întâlnite probleme în cultură: protecția fitosanitară, fertilizarea, aplicațiile foliare de primăvară pentru sporirea recoltei. Se va vorbi și despre recoltarea producției și operațiuni post-recoltă, comercializarea și exportul producției nucifere, etc.

Vor veni cu prezentări experți în cultura nucului și domenii conexe și producători cu experiență. La eveniment vor fi prezenți și înalți reprezentanți ai conducerii, oaspeți din alte țări.

În cadrul conferinței va fi organizată și o expoziție, vor fi degustări de diferite soiuri de nuci, produse alimentare și diverse bucate preparate pe bază de miez de nucă.

Toți doritorii de a participa la acest eveniment trebuie să confirme prezența la numărul de telefon 0 695 57 037 sau, electronic, la [email protected].

  • Perioada desfăşurării: 24 noiembrie 2017, înregistrarea: 8:00 – 9:30, conferința orele 9:30 – 18:00.
  • Locație: Colegiul Național de Viticultură și Vinificație din Stăuceni
  • Cum ajungeți: str. Livezilor 1, Stăuceni, MD-4839
    • din Chișinău: microbuzul nr. 130 de pe str. Bulgară, microbuzul nr. 140 A din sect. Ciocana, Râșcani autobuzele 2, 47, 48, de la str. V. Alecsandri.

Taxă de participare: Gratuit pentru membrii Asociației care au achitat cotizația anuală, funcționari publici, profesori, studenți de la instituțiile de învățământ agricol și 250 lei pentru toți ceilalți participanți;

‹ adv ›

Taxă pentru expozanți: Gratuit pentru membrii Asociației care au achitat cotizația anuală și 2000 lei pentru ceilalți expozanți.

Vezi agenda evenimentului.

‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›