sâmbătă, 27 aprilie, 2024
4.2 C
Chișinău
HomepageBlogAgrobiznes.md a înregistrat peste 2 milioane de cititori unici în 2022

Agrobiznes.md a înregistrat peste 2 milioane de cititori unici în 2022

Recomandate

Dragi prieteni, anul trecut, Agrobiznes.md a înregistrat un număr total de 2.044.350 de vizitatori unici și circa 4.180.201 de afișări de pagină, în creștere cu circa 13% față de 2021, potrivit Google Analytics.

Și Agrobiznes.ro își fortifică prezența pe piața din România, ridicându-se în topul preferințelor publicului local. În 2022, a înregistrat 936.000 de vizitatori unici, o creștere a audienței de circa 6,5 ori.

„Agrobiznes își continuă activitatea de promotor al „Agriculturii fără Frontiere”, aducând tehnologiile și performanța mai aproape. Obiectivul nostru este de a genera informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol, dar și de a dezvolta și promova instrumente IT inovatoare”, menționează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Misiunea Agrobiznes

  • Dezvoltă și promovează instrumente IT inovatoare, generează informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol.
  • Asigură producătorii și mediul de business cu informații calitative, verificate, pentru a găsi mai ușor răspunsul la întrebări.
  • Oferă o platformă profesionistă și canale media eficiente pentru companii, instituții și organizații care să le ajute să interacționeze cu publicul larg.
  • Înlătură barierele de comunicare prin dezvoltarea canalelor dintre principalii jucători din sector, împărtășire de experiență și bune practici. 

Proiecte în dezvoltare

Despre noi

Agrobiznes este un proiect tech-media dedicat promovării bunelor practici în agricultură, tehnologiilor moderne și soluțiilor digitale ce vin să optimizeze activitatea producătorilor din sectorul agricol. Lansat acum 10 ani la Chișinău, Agrobiznes s-a extins ulterior în România (2021) – www.agrobiznes.ro – și în Italia (2022) – www.agrobiznes.it, iar unul dintre obiectivele de bază este de a înlătura frontierele în agricultură, aducând mai aproape tot ceea ce înseamnă inovație și performanță. 

Agrobiznes – cifre și reușite

Agrobiznes este vizitat anual de circa 2 milioane de vizitatori unici. Comunitatea noastră în cadrul rețelelor de socializare este de circa 100.000 de urmăritori (Facebook, Viber, Telegram, WhatsApp, YouTube, Instagram, Newsletter). 

Citește și ›

Despre noi