Dragi prieteni, acum două luni am decis să testăm un nou canal de comunicare cu cititorii noștri prin deschiderea unui grup oficial pe Viber, aplicație mobilă de chat care se bucură de o popularitate largă în rândul utilizatorilor de internet din țara noastră.

Iată că a venit timpul să vă comunicăm că în această comunitate s-au înscris deja peste 1.000 de membri – producători, experți, reprezentanți de companii, asociații și instituții – persoane care au fost de acord să se alăture benevol. Statistica grupului ne arată o cifră de circa 33.000 de vizite în ultimele 30 de zile, ceea ce demonstrează că membrii sunt foarte activi și atenți în cadrul comunității.

Cu acest rezultat, Agrobiznes devine unica instituție mass-media din Republica Moldova care reușește să adune în jurul său o comunitate de peste o mie de persoane în cadrul unei aplicații de mesagerie text (fie că vorbim de Viber, Telegram, WhatsApp sau Messenger). Nicio altă instituție de presă de la noi nu a reușit deocamdată o asemenea performanță. Și asta chiar dacă presa generalistă dispune de audiențe cu mult peste Agrobiznes, care este un proiect media de nișă.

Doritorii de a se alătura comunității o pot face doar de pe telefoanele mobile, accesând următorul link. Toți membrii grupului au posibilitatea de a scrie mesaje, transmite poze sau video. Tot acolo aveți posibilitatea să interacționați direct cu echipa noastră, dar și cu ceilalți membri, să adresați întrebări, stabili contacte cu persoane interesate, etc. Noi credem că oferindu-vă posibilitatea să interacționați deschis unii cu alții contribuim la creșterea performanței în afaceri!

Amintim că în luna martie Agrobiznes a stabilit un nou record de audiență – peste 90.000 de cititori unici și aproximativ 150.000 de afișări de pagină!

Vă mulțumim frumos! ;)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here