‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 5 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgrobiznes vă invită la Gala Premiilor AIPA-2017

Agrobiznes vă invită la Gala Premiilor AIPA-2017

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) sub patronajul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) și în colaborare cu partenerii de dezvoltare din domeniul agriculturii, organizează vineri, 24 februarie 2017, în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand, prima ediție a „Galei AIPA-2017”. Agrobiznes este Partener Media al acestui eveniment.

Un eveniment inedit pentru producătorii agricoli care au obținut rezulte tangibile prin investițiile efectuate cu suportul statului în domeniul agricol și au adus plus-valoare la economia țării. Acest eveniment vine să sprijini şi să încurajeze dialogul între actorii implicați în dezvoltarea agriculturii și a sectorului rural și de a răsplăti performanțele şi entuziasmul profesioniștilor din diferite domenii de activitate precum ar fi: înființarea plantațiilor multianuale, creșterea animalelor de prăsilă, dezvoltarea infrastructurii postrecoltare și procesare, agricultura ecologică, producerea legumelor și fructelor pe teren protejat etc.

La eveniment vor participa producători agricoli, reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în sectorul agricol, invitați din toate asociațiile de profil, reprezentanți ai companiilor care vor veni în sprijinul acestora precum și ai mediului de afaceri din sectorul agroindustrial. În afara celor peste 200 de participanți, evenimentul va găzdui numeroși invitați speciali – reprezentanți ai multor companii cunoscute și apreciate din domeniu, precum și interpreți muzicali.

Gala Premiilor AIPA va avea o importantă componentă de responsabilitate socială și va oferi participanților prilejul deschiderii unei platforme economice informale, prin care se pun în valoare oportunități reale de colaborare şi perspectiva dezvoltării domeniilor vizate.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›