marți, 18 iunie, 2024
20 C
Chișinău
HomepageBlogAgromag.md: 4.000 de produse, 70 de companii înregistrate și peste 120 de branduri prezente...

Agromag.md: 4.000 de produse, 70 de companii înregistrate și peste 120 de branduri prezente pe platformă

Recomandate

Agromag.md, principalul marketplace B2B din R. Moldova destinat industriei agricole, anunță că platforma găzduiește în prezent aproape 4.000 de produse, cu participarea a 70 de companii înregistrate, expunând peste 120 de branduri de renume din sector.

În acest context, Agromag anunță o ofertă specială pentru companiile care doresc să se integreze în comunitatea sa. În cadrul acestei promoții, companiile care se înscriu pentru prima dată pe platformă vor beneficia de condiții avantajoase la tarifele de listare.

Agromag își reafirmă angajamentul de a sprijini inovația și progresul digital în sectorul agricol din Moldova. Beneficiind de colaborarea cu Agrobiznes, principalul portal agricol din țară, Agromag oferă un mediu eficient pentru companii de a-și prezenta produsele și serviciile unei audiențe dedicate.

Scopul principal al platformei este de a oferi un spațiu centralizat pentru comerțul agricol, oferind producătorilor și fermierilor posibilitatea de a analiza, compara și alege produsele cele mai adecvate nevoilor lor, garantând în același timp calitatea și autenticitatea ofertelor.

Dacă reprezentați o companie interesată de a obține o vizibilitate mai mare în domeniul agricol, vă invităm să ne contactați prin adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon +373-696-13-530. Suntem deschiși colaborărilor și ne-ar face plăcere să vă avem în comunitatea Agromag.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi