luni, 26 februarie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageBlogAgromag.md - un an de activitate. Zeci de companii și mii de produse în...

Agromag.md – un an de activitate. Zeci de companii și mii de produse în portofoliu

Recomandate

În doar un an de activitate, platforma B2B Agromag.md a devenit un reper pentru fermierii din Moldova. Platforma a adunat peste 5000 de produse de la 80 de companii și peste 200 de branduri recunoscute la nivel local și internațional, iar numărul de vizitatori unici a depășit 25.000.

Misiunea Agromag este de a ajuta fermierii să găsească furnizori de încredere pentru produsele și serviciile de care au nevoie. Prin intermediul platformei, fermierii pot compara ofertele de la diferite companii și pot alege cele mai bune opțiuni pentru ei.

Platforma Agromag oferă o serie de beneficii pentru fermieri, inclusiv:

  • Acces la o gamă largă de produse: Platforma include o gamă largă de produse și servicii pentru agricultură, de la semințe și îngrășăminte până la tehnică, echipamente și servicii de consultanță.
  • Posibilitatea de a compara oferte: Platforma permite fermierilor să compare ofertele de la diferite companii, ceea ce îi poate ajuta să găsească cele mai bune prețuri și condiții.
  • Posibilitatea de a colabora cu furnizori de încredere: Platforma oferă fermierilor posibilitatea de a colabora cu furnizori de încredere. Toți vendorii care-și plasează produsele pe Agromag sunt verificați, pentru a oferi un plus de încredere fermierilor la alegerea companiei cu care să colaboreze.

În viitor, Agromag are potențialul de a deveni o platformă de referință pentru fermierii din Moldova și din regiune.

Platforma are deja o bază solidă de utilizatori, iar interesul pentru sectorul agricol este în creștere. Acest lucru se datorează, în parte, faptului că Agromag contribuie la creșterea competitivității fermierilor moldoveni și la dezvoltarea sustenabilă a agriculturii din Moldova.

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Despre noi