Agromester HD oferă secerătoarele Nardi SUNSTORM și MAIZESTORM pentru floarea soarelui și porumb

260

Până la începutul sezonului de recoltare a plantei de floarea-soarelui și a porumbului în Moldova, Agromester HD prezintă secerătoarele moderne și extrem de eficiente SUNSTORM și MAIZESTORM, de la producătorul italian Nardi.

Secerătoarele Nardi SUNSTORM

Secerătoarele Nardi SUNSTORM SFH600 (6 metri lățime) și SFH740 (7,40 metri lățime) recoltează floarea-soarelui cu pierderi minime și rapid – mai mult de 700 de tăieri pe minut. Secerătoarele formează un flux uniform și continuu al recoltei în combină. Ejectarea (pierderea) coșurilor nu are loc chiar și la viteză mare. Separatoarele colectează chiar și plantele de floarea-soarelui complet doborâte la pământ. După trecerea secerătorii, rămâne un câmp perfect curat.

Aceste secerători sunt la fel de eficiete la orice distanță de rând și sunt agregate cu combinele de toate mărcile și modelele moderne.

Secerătoarele Nardi MAIZESTORM

Secerătoarele Nardi MAIZESTORM proiectate pentru recoltarea porumbului. Dispun de un sistem de prindere moale, taie tulpina maximal posibil și cern ușor resturile. Cuțitele toacă tulpinile și aduc cu acuratețe știuleții separați la combina. Secerătoarea este compactă și ușor de transportat.

Dotarea bogată și opțiunile suplimentare vă vor permite să alegeți secerătoarea care se potrivește cel mai bine pentru fiecare fermă în parte și pentru condițiile specifice de recoltare. Specialiștii Agromester HD vă vor ajuta să alegeți o secerătoare complet personalizată, care să îndeplinească cerințele fiecărui client, vor efectua toate lucrările de ajustare și pornire a secerătorii, vor instrui personalul clientului și vor asigura deservirea secerătorii pe ciclul complet.

Nardi este o marcă recunoscută în Europa, America de Nord, Argentina și Africa de Sud. Produsele companiei sunt în totalitate fabricate și asamblate în Italia. Agromester HD este distribuitorul oficial Nardi harvesting din Moldova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here