‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 23 iunie, 2024
31.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgroMeteo: În următoarele zile vremea se va încălzi

AgroMeteo: În următoarele zile vremea se va încălzi

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Începând cu ziua de astăzi, 26 martie, vremea se încălzește considerabil. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, odată cu ieșirea de sub influenţa maselor de aer rece, teritoriul ţării va intra sub influenţa maselor de aer calde, deja din partea de sus a continentului, informează stiri.md.

Respectiv, temperaturile vor crește. Vremea caldă se va menţine până pe 31 martie, după care temperaturile vor scădea din nou, din cauza unui front atmosferic care va aduce şi precipitaţii, precizează Ghenadii Roșca, șeful Centrului de Prognoze Meteorologice.

Acesta a precizat că, pentru această perioadă este firesc ca diferenţa dintre temperaturile de zi și noapte să fie mare.

„În acest moment, ar trebui să avem temperaturi pe timp de noapte între minus 1 și plus 2 grade, iar pe timp de zi maxime pâna la plus 10 grade Celsius”, a remarcat Ghennadii Roșca.

În următoarele zile în Republica Moldova, maximele vor ajunge ziua până la 19 grade Celsius, iar noaptea se aşteaptă minime de 0 grade Celsius.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›