FOTO: ziarulclujean.ro

Vremea a intrat în faza de răcire. În următoarele zile mercurul din termometre cu greu va urca până la +7 grade Celsius, iar nopțile vor deveni din ce în ce mai reci, cu minime de până la -7 grade.

Astăzi cerul este variabil în toată țara. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), pe întreg teritoriul țării sunt prognozate averse de slabe. Temperatura aerului va varia între +2 grade în nordul țării și +7 se vor atesta în regiunile din sud. Noaptea minima va fi de -2…+3 grade. Vântul va sufla moderat.

Vineri, vremea nu se schimbă esențial. Sinopticienii anunță cer variabil și s-ar putea să avem parte și de câteva raze de soare. În sudul țării sun anunțate ninsori slabe. Mercurul din termometre va indica valori de +2…+7 grade Celsius. Noaptea se vor atesta -5…-3 grade.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă vom avea o zi cu soare, dar mercurul din termometre abia de va urca până la +5 grade Celsius. Averse nu sunt anunțate. În orele nocturne se vor înregistra -5…-3 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu până la 9 m/s.

Duminică se anunță o zi însorită, iar temperaturile urcă cu câteva valori. Astfel, maxima zilei va fi de +7 grade Celsius, pe timpul nopții minimele vor coborî până la -7…-5 grade Celsius. Vântul va adia slab.

Săptămâna viitoare vremea va continua să se răcească, iar pe alocuri va cădea lapoviță și ploi slabe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here