miercuri, 17 aprilie, 2024
15.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgropiese a prezentat a treia generație de tractoare „Belarus” și alte utilaje agricole

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare „Belarus” și alte utilaje agricole

Recomandate

Agropiese TGR a prezentat fermierilor în cadrul unei expoziții specializate linia de tractoare din a treia generație Belarus, cele mai noi mașini agricole de la Technopol, Veles Agro, sisteme agricole de precizie și autopiloți de la Hexagon.

De asemenea, a compania a demonstrat exemple de piese de schimb de înaltă calitate pentru semănătorile importate și hedere de porumb de la BAS.

3 modele din a treia generație de tractoare Belarus au putut fi apreciate de fermieri: 2022.3, 1222.3, 82.3. Primul model este deja bine cunoscut fermierilor din Moldova.

S-a recomandat ca un tractor accesibil, care poate fi întreținut, cu un nivel sporit de confort și o serie de îmbunătățiri inginerești importante.

Alte modele nu au ieșit încă de pe linia de asamblare. Aceste tractoare noi au fost lansate în cantități limitate la moment pentru previzualizări și analiza opiniei fermierilor pentru eventuale modificări suplimentare înainte ca modelele să fie introduse în producție de serie.

Tractoarele din a treia generație Belarus sunt echipate cu o nouă cabină de confort sporită, optică LED nouă, design modern, LCD color, cutie de viteză actualizată, un nou disc de ambreiaj, frâne în baie de ulei, o nouă supapă hidraulică și o serie de alte îmbunătățiri care au sporit fiabilitatea, confortul și productivitatea tractoarelor Belarus.

Compania Agropiese TGR, în calitate de dealer oficial al Belarusului în Moldova, în urmă cu câteva luni a organizat deja pre-demonstrații ale acestor modele în șase regiuni din nordul și sudul Moldovei.

În scurt timp, tractoarele din noua serie vor fi disponibile pentru toți fermierii din țară, doritori de ale procura.

Nu mai puțin interes în cadrul platformei demonstrative Agropiese TGR a provocat noul injector YIUKON 3000.6 pentru aplicarea îngrășămintelor lichide de la compania Technopol, tocătorul PT-6grapa cu discuri Kronos 4 (Veles Agro, Ucraina), navigatorul GPS de ultimă generație Hexagon Ti7 și piese de schimb pentru semănători și hedere de porumb fabricate de BAS.

Agropiese TGR
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR Grup a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale