VIDEO. Agropiese TGR a devenit reprezentantul oficial al stropitorilor SPRAY

371
Link sponsorizat

Agropiese TGR a semnat, în primăvara acestui an, contractul de dealer pentru livrarea pe teritoriul Republicii Moldova a stropitorilor producătorului ucrainean compania „Sovremenîie tehnologhie”, produse sub brandul Spray.

Compania „Sovremenîie tehnologhie” – una dintre producătorii de top de stropitori și de mașini de tratat din Ucraina. Rampele pentru stropitorile mărcii comerciale Spray sunt confecționate din metal de calitate superioară și au o acoperire anti-corozivă foarte calitativă. Asortimentul, prezentat la ziua actuală în Moldova, include așa stropitori ca SPRAY EXPERT 3000-24 și SPRAY MASTER 2500-18.

Compania „Sovremenîie tehnologhie” are o experiență bogată în introducerea tehnologiilor inovaționale în sectorul agricol, așa precum GPS – navigatoare, computer pentru controlul stropitorii, sisteme de control al semănatului și condiționere pentru tehnica agricolă.

Link sponsorizat

Compania Agropiese TGR realizeză întreg complexul de servicii, ce privesc comercializarea, garanția și post-garanția stropitorilor SPRAY de la „Sovremenîie tehnologhie”. Stropitorile sunt expuse la vitrina companiei în preajma oficiului central al Agropiese TGR.

Link sponsorizat

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here