joi, 18 aprilie, 2024
10.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgropiese TGR prezintă OVS-70M3: curățător-aruncător de cereale autopropulsat fără analogi

Agropiese TGR prezintă OVS-70M3: curățător-aruncător de cereale autopropulsat fără analogi

Recomandate

După cum știți, funcțiile de curățare și încărcare a cerealelor sunt realizate de două agregate diferite. Uzina de mașini agricole BIM (Ucraina) a făcut un experiment și a creat o mașină care combină pe deplin ambele funcții. Cea mai nouă unitate a fost numită OVS-70M3.

Fabrica a dezvoltat o tehnologie care permite acestui aruncător de cereale autopropulsat să obțină o calitate foarte bună de curățare a mazării, a porumbului și a altor cereale și să-și efectueze încărcarea cu productivitate ridicată: OVS-70M3 are o capacitate de 50-90 tone pe oră.

Boabele trec prin elevator în cameră, unde intră în transportor, de acolo nimeresc în buncăr, apoi către separator, canalul de aspirație trimmer, pe bandă și prin conductă sunt descărcate în mașină.

Direcția de zbor a cerealelor este ajustată de operator până la 250 de grade, cerealele curățate sunt încărcate la o înălțime de 10 metri și o rază de acțiune de până la 25 de metri.

Mașina curăță și separă cerealele nu numai în baza greutății specifice, ci și nalizând mărimea, datorită fluxului de aer reglabil.

OVS-70M3 este o unitate eficientă din punct de vedere energetic, care consumă nu mai mult de 0,25 kW/h pe tonă de cereale.

OVS-70M3 este, de asemenea, capabil să usuce cerealele, reducând conținutul de umiditate la 2%.

Acest aruncător de cereale autopropulsat funcționează independent, fără un aruncător de cereale și un încărcător. Ca mașină autopropulsată, nu necesită agregare cu tractoare, se deplasează cu ușurință în jurul fermei sau de la o fermă la alta.

Datorită avantajelor de mai sus, OVS-70M3 reduce semnificativ costurile, simplifică procesul tehnologic și, în general, mărește rentabilitatea producerii cerealelor.

Agropiese TGR este partenerul oficial BIM din Moldova. OVS-70M3 este deja la expoziția companiei din Chișinău. Compania invită toți fermierii să se familiarizeze cu noul produs.

Pentru detalii, apelați la 079 40 72 04.

Principiul de lucru al mașinii poate fi vizionat în următorul video:

Agropiese TGR
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR Grup a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova.

Citește și ›

Advertoriale