duminică, 16 iunie, 2024
25.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgrovingrup prezintă la „Moldagrotech” cele mai noi soluții tehnologice pentru fermieri și viticultori

Agrovingrup prezintă la „Moldagrotech” cele mai noi soluții tehnologice pentru fermieri și viticultori

Recomandate

Compania Agrovingrup prezintă vizitatorilor expoziţiei anuale „Moldagrotech” cele mai noi tehnologii și utilaje din domeniul agricol, în special al viei şi vinificaţiei.

„La expoziție am venit cu tehnică și utilaje agricole, cum ar fi tractoare și utilaje pentru agricultori care au terenuri de dimensiuni mici și medii”, a menţionat directorul companiei Agrovingrup, Sergiu Parfenii.

Tehnica propusă de Agrovingrup este performantă şi variată şi le oferă fermierilor posibilitatea să efectueze cele mai complexe lucrări agricole.

„Le propunem mini-tractoare japoneze de diferite capacități. De asemenea, avem pluguri şi cultivatoare de diferite dimensiuni pentru aceste tipuri de tractoare. Am mai adus la expoziție și încărcător frontal și de spate pentru mini-tractoare, care permite utilizarea lui foarte ușoară în condițiile unor spații de lucru mai restrânse”, ne-a spus Parfenii.

Pentru a oferi legumicultorilor tehnologii cât mai moderne și de calitate, Agrovingrup şi-a extins colaborarea cu alte companii străine, precum ar fi și compania italiană Pluvio și compania spaniolă Azud.

„Anul acesta am început să colaborăm cu Pluvio în ceea ce priveşte irigarea prin picurare. Compania noastră oferă servicii de irigare prin picurare, începând de la bandă și terminând cu furtunuri pentru vii și livezi. La fel oferim o gamă largă de materiale cum ar fi plase și pelicule de diferite dimensiuni pentru acoperirea plantelor și a solului”.

Cei prezenţi la expoziţie au ocazia să admire nu doar tehnica agricolă expusă de Agrovingrup, dar şi o diversitate de materiale enologice și utilaje pentru vinificatori.

„Agrovingrup a adus la expoziție diferite butoaie, cum ar fi cele cu capac flotant, precum și butoaie cu capac ermetic cu funduri conice, de diferite dimensiuni, suporturi pentru acestea, care sunt foarte solicitate pe piața locală. Dezvoltăm sortimentul de materiale pentru prelucrarea viei și livezilor, adică materialele de legat, materiale de acoperit, foarfece de tăiat și tot de ce este nevoie pentru prelucrarea vinului și pentru îmbutelierea lui în sticle”, a adăugat Sergiu Parfenii.

O noutate cu care a venit compania la ediţia din acest an a expoziţiei o reprezintă zdrobitoarea pentru delimitarea sâmburilor, pentru vișină, cireașă, prună și caisă.

img

Citește și ›

Advertoriale