sâmbătă, 18 mai, 2024
13.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAmazone - creștere de 100% pe piața Moldovei în ultimii doi ani, datorită parteneriatului...

Amazone – creștere de 100% pe piața Moldovei în ultimii doi ani, datorită parteneriatului cu Agromotor Premium

Recomandate

Brandul Amazone, cu o istorie de peste 140 de ani, a devenit un etalon al calității și inovației în domeniul utilajelor agricole la nivel mondial. Cu o reputație solidificată de-a lungul timpului, Amazone se mândrește cu utilaje care se disting prin rezistență, precizie și simplitate în utilizare.

Amazone a înregistrat o creștere impresionantă și pe piața locală, aceasta fiind de aproximativ 100% comparativ cu acum doi ani, potrivit rezultatelor primelor opt luni ale anului 2023, prezentate de către distribuitorul exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova – Agromotor Premium.

„Agromotor Premium oferă fermierilor accesul la o gamă completă de mașini și utilaje agricole, esențiale pentru maximizarea productivității în fermă. Acest lucru este posibil datorită parteneriatelor strategice cu branduri de renume mondial, inclusiv Amazone, care asigură semănători, erbicidatoare, distribuitoare de îngrășăminte și utilaje pentru lucrarea solului de cea mai înaltă calitate. În aceste zile, desfășurându-se expoziția MOLDAGROTECH, toate utilajele care se bucură de o popularitate mare, dar și noutățile au fost aduse la stand-ul nostru. Fermierii cu care colaborăm s-au convins de performanța acestora și îi invităm și pe alții să o facă”, a menționat Dragoș David, Brand Manager Agromotor Premium.

Agromotor Premium are stabilite parteneriate strategice cu brandurile cu renume mondial: Amazone, Deutz Fahr, Faresin și Krone, astfel asigurând gama totală de mașini și utilaje agricole necesare pentru lucru în fermă.

„Amazone e axat pe livrarea pe piață a soluțiilor ce pot fi adaptate perfect tendințelor, astfel încât, de exemplu, un fermier care lucrează solul în sistem convențional și dorește să treacă la No-till nu trebuie să schimbe semănătoarea. La expoziție este prezentat modelul Primera DMC cu lățime de lucru de 6 metri. Această semănătoare se caracterizează prin versatilitate deosebită, este o semănătoare universală, pretabilă atât pentru semănat direct, cât și convențional”, a specificat Costin Moțoiu, reprezentant Amazone.

Potrivit lui, pe lângă lățimile de lucru ale Primera DMC de 3 – 12 metri, curând vor fi disponibile și versiuni cu lățime de lucru de 15 metri.

„Amazone ne asigură necesarul de semănători de prășitoare și păioase, pneumatice și mecanice, purtate și tractate, astfel încât să corespundă oricărei cerințe ale fermierilor. În plus, sunt disponibile erbicidatoare – de la cele mai mici purtate, până la cele tractate și autopropulsate, dar și distribuitoare de îngrășăminte și utilajele pentru lucrarea solului”, adaugă Costin Moțoiu.

Aflați mai multe despre AMAZONE Primera DMC: Semănătoarea perfectă pentru toate tipurile de tehnologii.

Agromotor Premium a lansat cu succes gama Premium de mașini de erbicidat tractate, iar următorul pas ar fi gama de mașini autopropulsate.

„Împreună cu Agromotor Premium vom include în portofoliu gama de mașini de erbicidat Pantera. Pentru acest utilaj, vom realiza și campanii de demonstrații, deoarece ne dorim ca fiecare fermier să se convingă de performanța acestuia.

Mașinile de erbicidat de capacitate mare se bucură de popularitate în rândul fermierilor din Moldova. Inclusiv, cel mai mare model din gama noastră, de 11 mii de litri, și-a găsit locul într-o fermă din Moldova”, a conchis Costin Moțoiu.

Citește mai multe despre Pulverizatorul tractat AMAZONE UG – Performanță și Precizie.

Pentru mai multe detalii despre brandul Amazone, accesați agromotorpremium.md.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale