duminică, 12 mai, 2024
16.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAmazone lansează pe piață pulverizatoarele UX 7601 Super și UX 8601 Super

Amazone lansează pe piață pulverizatoarele UX 7601 Super și UX 8601 Super

Recomandate

Amazone și-a extins gama de pulverizatoare tractate UX cu modelele de înaltă performanță UX 7601 Super și UX 8601 Super, cu volumul rezervoarelor de 8 mii și 9 mii de litri.

Noile modele îmbină designul unor mașini compacte, capacități mari ale rezervorului și lățimi de lucru de până la 42 de metri, pentru eficiență maximă. Toate acestea vin la pachet cu manevrabilitatea excelentă și stabilitatea înaltă a unui pulverizator cu un singur ax.

Cu un design complet nou al șasiului, noile modele au preluat cele mai bune caracteristici de la variantele Amazone UX de 6200 de litri cu un singur ax și Amazone UX cu volumul de 11200 de litri.

Echipate cu dotări speciale ce permit distribuirea de cea mai înaltă precizie a soluției de lucru, asigură performanță și economie esențiale în exploatare.

Volum și manevrabilitate maxime în forma sa cea mai compactă

Șasiul nou dezvoltat al UX 7601 Super și UX 8601 asigură o distribuție ideală a greutății pulverizatorului. Prin urmare, sarcinile admise pe bară și pe osie sunt utilizate în mod optim.

Centrul de greutate este deosebit de jos în noul concept de șasiu. Acest lucru asigură o stabilitate ridicată, chiar și pe terenuri deluroase sau la deplasarea pe curbe.

Gama de pulverizatoare Amazone UX – soluția potrivită pentru fiecare fermă

Șasiul are și o gardă bună la sol. Culturile înalte și ușor de deteriorat sunt protejate. Un avantaj suplimentar: noul UX Super are o greutate relativ redusă și o sarcină utilă mare datorită șasiului dintr-o singură piesă și barei de tracțiune.

Profilul îngust al rezervoarele de apă montate pe ambele părți ale șasiului, contribuie la manipularea acestuia în siguranță, mai ales când rezervorul este umplut parțial.

Un alt avantaj major al formei rezervorului, este designul extrem de rotunjit și pereții interiori și exteriori excepțional de netezi, care fac curățarea generală foarte ușoară.

Geometria inteligentă înseamnă lipsa colțurilor greu accesibile, care sunt mai greu de curățat.

Braț Super-L3 amortizat, cu o lățime de lucru de până la 42 m

Proiectat pentru randamente mari, brațul Super-L3 cu lățimi de lucru de 39, 40 sau 42 m este disponibil pentru cele două noi modele UX.

Important: cu puncte de pivotare la 12, 24 și 33 m și articulațiile de reducere disponibile opțional pe secțiunile exterioare ale brațului, brațul Super L3 oferă flexibilitate maximă pentru utilizare și la lățimi de lucru reduse.

Plierea independentă unilaterală până la secțiunea interioară a brațului pentru trecerea obstacolelor este, de asemenea, un avantaj major.

Designul profilului creează un braț extrem de stabil, dar ușor, cu articulații spate pretensionate hidraulic la capetele brațului, aceste secțiuni sunt realizate în întregime din aluminiu, oferind astfel o deplasare extrem de stabilă a brațului.

În plus, noile variante de braț Super-L3, cu lățimi de lucru de la 39 la 42 m, sunt echipate standard cu sistemul activ de ghidare a brațului ContourControl și sistemul activ de amortizare a vibrațiilor SwingStop.

Caracteristica specială: datorită sistemului său de pliere cu mai multe secțiuni, brațul este compact atunci când se află în poziția de transport și nu iese în față dincolo de pulverizator.

Brațul Super-L pliat este plasat în siguranță pe un suport special dezvoltat, suspendat cu arc. Prin urmare, nu există niciun risc de deteriorare în timpul transportului.

Cele două noi modele UX 7601 și 8601 sunt disponibile și în toate celelalte opțiuni de lățime a brațului Super-L2 și Super-L3.

Pompe de mare capacitate pentru pregătirea ireproșabilă a soluției de lucru

Agitarea și livrarea eficiente a soluției de lucru în rezervoarele mari este asigurată de două pompe cu membrană cu piston de mare capacitate, cu un debit de 250 l/min (pompa de pulverizare) și 350 l/min (pompa de agitare).

Pompele permit capacități mari de livrare în mod constant, indiferent de presiunea de pulverizare. În plus, pompele cu diafragmă cu piston sunt autoamorsante, ceea ce înseamnă că circuitul complet al agentului de pulverizare este configurat foarte simplu și cu un traseu scurt al furtunului.

Acest lucru oferă, de asemenea, o bază solidă pentru curățarea rapidă și minuțioasă după realizarea lucrărilor. Noua generație de pompe are, de asemenea, diametre mai mari ale pistonului, ceea ce înseamnă că diafragmele sunt supuse la o solicitare mecanică mai mică. Acest lucru asigură durate de viață extrem de lungi, cu cerințe minime de întreținere.

Pompele de pulverizare și agitare pot fi antrenate fie de un arbore cardanic, fie hidraulic. Un detaliu foarte util: acţionarea pompei hidraulice, care este complet integrată în controlul ISOBUS, reglează complet automat viteza necesară a pompei în funcţie de opțiunile de lucru setate.

Confort maxim de operare cu SmartCenter

Pe lângă ratele enorme de lucru, cele două noi modele UX Super se concentrează și pe reducerea sarcinii de lucru a șoferului.

Centrul de setări Smart Center și stația de operare sunt protejate de capacul de acces din partea stângă a pulverizatorului. Aici se află și bolul cu inducție de mare capacitate de 60 de litri.

SmartCenter oferă soluția ideală pentru fiecare cerință a clientului: în afară de pachetul standard, cu operare complet manuală, Comfort-Pack este disponibil cu Twin Terminal 3.0.

Aceasta include oprirea automată a umplerii rezervoarelor, reglarea automată a agitatorului în funcție de nivelul de umplere și programe de curățare controlate de la distanță. Comfort-Pack plus oferă confort maxim pentru operarea mașinii la procesele de umplere și curățare complet automatizate.

Performanță maximă cu High Flow+

UX 7601 Super și UX 8601 Super pot fi echipate cu sistemul opțional HighFlow+, pentru a garanta o funcționare și mai eficientă cu rate exacte de aplicare atunci când se utilizează lățimi de lucru foarte mari combinate cu viteze mari de deplasare.

Tehnologia de control inteligent permite folosirea ambelor pompe pentru pulverizare, menținând în același timp o capacitate mare de agitare pentru un amestec omogen din rezervorul de pulverizare. Toate componentele sistemului HighFlow+ sunt complet integrate în ciclul de curățare.

Pulverizatoarele UX 7601 Super și UX 8601 Super sunt disponibile pentru comandă prin intermediul Dealer-ului oficial Amazone Agromotor Premium.

Agromotor Premium
Agromotor Premium
Dealer oficial și exclusiv în Republica Moldova al brand-urilor germane Deutz-Fahr și Amazone, semănătorile Sola, utilajele italiene Sicma și balotierele italiene Mascar.

Citește și ›

Advertoriale