sâmbătă, 25 mai, 2024
26.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAMAZONE Precea - semănătoarea pentru prășitoare pneumatică în 2 variante - electrică sau mecanică

AMAZONE Precea – semănătoarea pentru prășitoare pneumatică în 2 variante – electrică sau mecanică

Recomandate

Randament sporit pe suprafaţă la viteze de lucru de până la 15 km/h, precizia ridicată a plasării de la primul la ultimul bob, controlul excelent al adâncimii și sistemul de selectare a suprapresiunii integrat eficient permit asigurarea unei calități maxime în timpul semănatului.

AMAZONE Precea este dotată cu un rezervor pentru semințe de 70 de litri, are un centru de greutate optimizat ce permite o forţă portantă redusă a tractorului și mai multe sisteme integrate pentru comoditate maximă în timpul exploatării:

  • SmartControl – permite reglarea automată a racleților.
  • SmartForce – opțiune adițională care ajută la menținerea adâncimii de semănat indiferent de relief și densitatea solului.
  • Operare simplă și intuitivă prin ISOBUS.

Precum am menționat, AMAZONE Precea vine în două variante: cu antrenare mecanică a operaţiei de separare – SpeedShaft sau cu antrenare electrică ElectricDrive.

În varianta de echipament Special, semănătoarea dispune de o  unitate mecanică de antrenare SpeedShaft și unitatea mecanică de dozare a îngrășământului cu cutie de viteze Vario fără trepte. Astfel, Precea Special asigură plasarea foarte precisă a boabelor, chiar și la viteze de lucru de până la 12 km/h.

Unitatea electrică de antrenare ElectricDrive este disponibilă în varianta Precea Super, ce dispune și de unitatea electrică de dozare a îngrășământului.

Cantitatea de seminţe respectiv de îngrășământ poate fi modificată foarte rapid și simplu de la terminalul de comandă. Cu viteze de lucru de până la 15 km/h, Precea Super impresionează prin randamentele ridicate pe suprafaţă.

Camera de distribuire se învârte împreună cu discul de distribuire, evitând astfel uzura garniturii, iar formatorul de brazdă ajută la crearea patului germinativ, astfel obținându-se uniformitatea semănăturii.

Roțile de sprijin sunt amplasate în partea din față a semănătorii, reglarea fiind realizată comod, fără unelte ale semănătorii.  Secțiile de semănat pot fi reglate la distanţe între rânduri de la 45 cm până la 80 cm, datorită cadrului variabil telescopic.

Pentru a depista ușor pierderile de presiune, sistemul de presiune a aerului nu este prin cadru, ci separat.

Tubul de plasare a boabelor este ușor demontabil (fără unelte), astfel încât curățarea poate fi realizată ușor.

Folosită la însămânţarea în aratură, însămânţarea în miriște lucrată superficial și însămânţarea directă, semănătoarea de precizie Precea este caracterizată în special prin precizie excelentă eficienţa ridicată și ușurinţa de utilizare.

O separare și o dozare de primă clasă a îngrășămintelor convinge, la viteze de lucru de până la 15 km/h. Diferitele concepte ale cadrului (șasiului) asigură o flexibilitate maximă.

Greutatea pe secția de semănat:

  • Cu arc >250 kg.
  • Cu cilindru hidraulic >350 kg.
  • Cu cilindru hidraulic de la tiranții tractorului >450 kg.

Competenţele noastre electronice

Pentru a spori confortul operaţional, mașinile AMAZONE
și terminalele de reglare oferă o gamă de funcţii superioare
standardului ISOBUS.

Compatibilitate maximă și fiabilitate funcţională a dispozitivelor dvs. ISOBUS.

Posibilitatea terminalului tractorului sau a soluţiei cu 2 terminale în care se pot separa funcţiile tractorului și ale dispozitivului.

Jurnal de date TaskControl integrat. În principiu, este posibilă orice soluţie de telemetrie ISOBUS.

Pentru mai multe detalii, accesați agromotorpremium.md sau apelați la numărul de telefon +373 22 011 003.

Agromotor Premium
Agromotor Premium
Dealer oficial și exclusiv în Republica Moldova al brand-urilor germane Deutz-Fahr și Amazone, semănătorile Sola, utilajele italiene Sicma și balotierele italiene Mascar.

Citește și ›

Advertoriale