‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 5 martie, 2024
2.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriLa Moldexpo se desfășoară Moldagrotech și Farmer 2023: Programul și agenda evenimentului

La Moldexpo se desfășoară Moldagrotech și Farmer 2023: Programul și agenda evenimentului

‹ adv ›
‹ adv ›

Expozițiile tradiționale, Moldagrotech și Farmer, revin în forță în acest an la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo. În perioada 19-22 octombrie, specialiști, companii furnizoare de inputuri în sector, fermieri și toți cei pasionați de agricultură sunt invitați să descopere cele mai recente tehnologii și inovații de pe piața locală.

Inaugurarea oficială a expozițiilor va avea loc joi, 19 octombrie curent, începând cu ora 11:00.

Agenda evenimentului

Ediția anului 2023

Ediția anului 2023 întrunește peste 200 de participanți din cinci țări: Republica Moldova, Austria, Italia, România, Ucraina. Printre expozanți se regăsesc producători şi dealeri de tehnică, instrumente, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial și pentru grădinărit, fermieri și gospodării țărănești.

În plus, la eveniment vor fi prezenți experţi, reprezentanţi ai structurilor de stat, ai companiilor de asigurări, băncilor comerciale, organizațiilor financiare, proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii etc.

Dealerii de tehnică agricolă vor prezenta eficiența celor mai noi combine, tractoare, altor maşini şi echipamente pentru mecanizarea agriculturii.

Oferta expozițională include sisteme de alimentare cu apă şi de irigare în agricultură, maşini de îmbunătăţiri funciare, fertilizanți şi produse de protecţie a plantelor, echipamente pentru industria alimentară, utilaje pentru producţia de furaje.

‹ adv ›

Vizitatorii vor cunoaște tehnologii moderne pentru reducerea consumului de energie. Printre noile tendințe este și digitalizarea agriculturii, căreia îi va fi dedicată o zi specială în cadrul expoziției.

La târgul „Toamnă de Aur” vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producătorii locali legume, fructe, miere și alte produse apicole etc. Tradițional, un segment însemnat ocupă materialul săditor: puieți, flori, semințe, bulbi etc., care se bucură de mare popularitate în rândul vizitatorilor.

Programul de afaceri „Moldagrotech” și „Farmer”

„Moldagrotech” și „Farmer” reprezintă un forum de afaceri, generator şi promotor de noi idei, care stau la baza strategiilor și conceptelor de dezvoltare.

‹ adv ›

La fel, în cadrul expoziției, va fi prezentat Planul Național de Acțiuni privind Agricultura de Familie în Republica Moldova, procedura de autorizare și tendințele de reglementare privind introducerea pe piață a produselor fitosanitare, mecanismele de subvenționare în agricultură, care prezintă interes sporit pentru cei ce activează în domeniu.

Notă: Expoziţia MOLDAGROTECH este prima și unica din Republica Moldova agreată de UFI (Asociaţia Mondială a Industriei de Expoziţii) şi EURASCO (Asociaţia Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa), ceea ce demonstrează conformitatea acesteia standardelor internaţonale.

‹ adv ›
‹ promo ›spot_img
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii