miercuri, 15 mai, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeBalotierele KRONE - noi standarde de calitate a furajelor, rezistență în timp și eficiență...

Balotierele KRONE – noi standarde de calitate a furajelor, rezistență în timp și eficiență maximă

Recomandate

KRONE, brand german cunoscut pentru producția de utilaje agricole de înaltă calitate, se poziționează pe locul 1 la nivel mondial la capitolul utilaje de recoltat furaje, unele dintre acestea fiind balotierele.

Balotierele KRONE sunt unele dintre cele mai apreciate utilaje agricole din industrie, datorită tehnologiei avansate și fiabilității lor.

Acestea sunt proiectate pentru a optimiza procesul de balotare, eficientizând colectarea și compactarea fânului, paielor sau silozului în baloți de diferite dimensiuni și forme.

La sediul companiei Agromotor Premium, dealerul exclusiv al brandurilor cu renume cum ar fi KRONE în Republica Moldova, sunt disponibile trei tipuri de balotiere.

FORTIMA F 1250 MC – cameră fixă, cu un diametru de 1250 cm, dotată cu tocător cu 17 cuțite ce pot fi înjumătățite sau ascunse complet. Camera are transportor simplu și rezistent, cu lanț și bare, legarea făcându-se cu plasă.

VARIPACK V 125 XC – cameră variabilă, cu o variere de la 80 până la 165 de cm, dotată cu tocător fie cu 17 cuțite, fie cu 26 de cuțite. Camera variabilă asigură presarea balotului încă din stadiul formării.

COMPRIMA CF 155 XC – este specifică datorită transportorului său puternic, patentat, prevăzut pentru toate tipurile de culturi, atât verzi cât și uscate.

Acesta este silențios și oferă o putere de presare foarte ridicată.

V-ar putea plăcea și articolul KRONE obține argintul la Agritechnica Innovation Awards 2023.

Pentru mai multe detalii, accesează agromotorpremium.md – dealerul exclusiv KRONE pe teritoriul Republicii Moldova.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale