Borealis L.A.T – îngrășământ complex ce nu conține clor pentru livezi, viță de vie și legume

1418
Link sponsorizat

Producătorii agricoli din Moldova au acum posibilitatea să testeze în lucru îngrășăminte minerale şi produse cu azot de la compania austriacă Borealis L.A.T, lider în distribuția de îngrășăminte de acest fel în Europa. Produsele Borealis L.A.T sunt disponibile în țara noastră prin intermediul companiei Inventagro Group, care este importator și distribuitor oficial, cât și la partenerii Fertilitatea SA și Rusagro-Prim.

Compania austriacă Borealis, lider în distribuția de îngrășăminte în Europa

„Suntem un distribuitor de încredere pentru îngrăşămintele minerale şi produse cu azot şi depunem eforturi deosebite pentru a deţine o poziţie de lider în Europa”.

COMPLEX 12/12/17+2MgO+12SO3+B+Zn

COMPLEX 12/12/17+2MgO+12SO3+B+Zn este un îngrăşământ complex cu raport optim de macro şi microelemente pentru culturile horticole. Cu un conţinut de potasiu de 17% atât sub formă de sulfat cât şi de clorură, complexul 12/12/17+2MgO+12SO3+B+Zn este ingrăşământul potrivit pentru culturile ce necesită cantităţi ridicate de potasiu dar care sunt sensibile la clor.

Acest complex asigură culturilor legumicole, de cartof, plantaţiilor pomicole precum şi celor de viță-de-vie necesarul optim de fosfor, potasiu, sulf, bor şi zinc pentru o dezvoltare armonioasă. Fertilizarea localizată precum şi încorporarea ușoară a acestui îngrăşământ îmbunatăţesc efectele. Pentru plantaţiile şi culturile intesive mari consumatoare de azot se recomandă adăugarea de NAC 27 N.

Link sponsorizat
 • conţinut ridicat de fosfaţi solubili (>80 %);
 • complex cu conţinut ridicat de sulf Raport N/S de 2.4/1;
 • conţinut optim de Mg, B şi Zn pentru o dezvoltare armonioasă.

Potasiul, atât sub forma de clorură cât şi în formă de sulfat, este responsabil de regularizarea metabolismului apei în plante şi creşterea stabilitaţii acestora. Fosfatul accelerează germinarea, creşterea rădăcinii şi îmbunătăţeşte conţinutul de amidon în cartofi; în acelaşi timp, fosfatul crește rezistenţa împotriva bolilor. Magneziul ajută în generarea de proteine; sulful este parte a enzimelor, în timp ce borul activează metabolismul energiei. Zincul este elementul responsabil pentru divizarea celulelor şi, prin urmare, de creşterea plantei.

Detalii despre produs puteți găsi și aici.

Recomandări culturi

Pe scurt, despre Borealis L.A.T

Borealis L.A.T este principalul furnizor european de soluții inovatoare în domeniile poliolefinelor, a substanțelor chimicale de bază și a îngrășămintelor. Cu sediul său central în Viena, Austria, compania are în prezent aproximativ 6.600 de angajați și activează în peste 120 de țări. Borealis L.A.T a generat 7,5 miliarde de EURO în vânzări și un profit net de 1.095 milioane de EURO în 2017. În România, compania Borealis L.A.T este prezentă încă din decembrie 2005, unde deține şase depozite proprii, cu o capacitate totală de peste 80.000 de tone şi are peste 50 de angajaţi.

Growing with joy

Datorită colaborării cu Borealis L.A.T beneficiaţi de un îngrăşământ eficient pentru culturile dumneavoastră. Lăsaţi-vă inspiraţi de parteneriatul cu Borealis L.A.T si veţi deschide calea către noi oportunităţi de dezvoltare beneficiind în acelaşi timp de experienţa acestora în domeniu.

Alături de îngrăşămintele granulate simple pe bază de azot şi complexe NPK produse de Borealis L.A.T, mai este disponibilă o gamă variată de îngrăşăminte de la partenerii Europeni ai companiei.

Contacte

INVENTAGRO GROUP SRL
Importator oficial BOREALIS L.A.T în R. Moldova
Chișinău, com. Tohatin, str. Florilor 13
Tel: +373 69-013-881, +373 79-933-668
Email: [email protected]

Link sponsorizat

3 Comentarii

  • Buna ziua,
   Ingrasamintele sunt accesibile in saci de 50 kg si big bag de 600kg
   pentru mai multe detalii ne puteti contacta direct Invet Agro Group srl sau la Fertilitatea SA

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here