marți, 2 aprilie, 2024
15 C
Chișinău

FertiAgro Trade

Importator și distribuitor oficial BOREALIS L.A.T - îngrășăminte granulate de bază și foliare.

client-image
client-image
client-image

Info

Catalogul companiei

Produse de uz fitosanitar cu o eficiență înaltă, îngrășăminte minerale granulate de bază de calitate, noi viziuni și suportul necesar pentru obținerea unor recolte bogate.

Produse Borealis

Video

Info

Puterea elementelor NUTRITIVE

Compatibilitatea cu cerințele de mediu și eficientizarea costurilor de producție pentru obținerea culturilor este provocarea agriculturii de astăzi.

Nutriția plantelor și elementele nutritive necesare au un rol important în obținerea producțiilor mari. Fertilizarea adaptată - aplicarea produsului corect pentru fiecare cultură, pentru fiecare parcelă, la momentul potrivit și la doza potrivită-este esențială. Îngrășămintele de înaltă calitate tip complexe si cele pe bază de azot-sulf , sunt soluția pentru aceasta. Elemente nutritive 100% sub formă accesibilă plantelor, dozarea exactă și un excelent tipar de împrăștiere – acestea sunt beneficiile îngrășămintelor de calitate de la Linz și Ottmarsheim.

Gama largă de îngrășăminte COMPLEXE, cu rapoarte diferite între fosfor și potasiu, vă oferă avantajul că, fiecare granulă de îngrășământ conține toate elementele nutritive în acelaș raport. De asemenea, gama noastră largă de îngrășăminte vă permite fertilizarea culturilor pe întreaga rotație într-un mod economic și sustenabil contracarând epuizarea elementelor nutritive din sol.

Ultimele articole