Dragi prieteni, avem deja o lună de când am deschis canalul nostru tematic de Viber. Pentru început vă putem spune că suntem deja peste 500 de membri, și comunitatea este zilnic în creștere.

Probabil că cei care încă nu s-au alăturat se întreabă de ce ar face-o. Răspunsul este destul de simplu. Acolo aveți posibilitatea să interacționați direct cu echipa noastră, dar și cu ceilalți membri, să adresați întrebări, să primiți răspunsuri, să faceți cunoștință cu alți producători/experți, etc.

Noi am rămas extrem de surprinși cât de repede s-a dezvoltat această comunitate și cât de activi sunt participanții. E drept, avem și unele rezerve legate de moderarea postărilor, dar pentru aceasta facem un set de reguli care vor fi implementate pe parcurs. Noi credem că oferindu-le posibilitatea producătorilor să interacționeze deschis unii cu alții contribuim la creșterea performanței sectorului agricol.

Nu vă putem spune foarte multe lucruri, pentru că zilnic învățăm și testăm tot ce se întâmplă în cadrul comunității. Cu siguranță însă, vom continua să o dezvoltăm și să investim timp și energie pentru a o face maxim eficientă pentru participanți.

Toți doritorii se pot alătura accesând următorul link.

Celor care deja s-au alăturat le mulțumim pentru că se implică zilnic. În cazul în care aveți propuneri sau obiecții nu ezitați să luați legătura cu noi! ;)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here