‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri„Carnetul degustătorului” – pașaportul tău pentru Ziua Națională a Vinului 2018

„Carnetul degustătorului” – pașaportul tău pentru Ziua Națională a Vinului 2018

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Cea de-a XVII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului, cea mai mare sărbătoare dedicată tradițiilor milenare în vinificație, va încuraja și va promova consumul moderat și responsabil al vinului de calitate. Carnetul degustătorului” îi va ghida pe oaspeții evenimentului să deguste și să savureze Vinul Moldovei, ajutându-i să navigheze prin cele patru zone cu Indicație Geografică Protejată (IGP) și oferindu-le o serie de alte facilități. Cu genericul „Vin din sufletul Moldovei”, Ziua Națională a Vinului va avea loc în data de 6 și 7 octombrie 2018 și va aduna un număr record de 60 de producători vinicoli, care vin din sufletul Moldovei în Piața Marii Adunări Naționale. Agrobiznes.md este partener media al evenimentului.

Toate beneficiile – în buzunarul tău

Pentru al doilea an consecutiv, „Carnetul degustătorului” va oferi viziatorilor și oaspeților străini oportunitatea de a cunoaște Vinul Moldovei din cele patru zone cu Indicație Geografică Protejată, fără a depăși limita admisibilă pentru un consum moderat. Carnetul în format de buzunar, care conține tichete detașabile, va oferi oaspeților următoarele beneficii:

• un pahar ecologic, 100% reciclabil produs din tritan, însoțit de un accesoriu special de purtat în jurul gâtului (port pahar), astfel încât mâinile să fie libere;

• degustarea a 11 vinuri diferite și a unui vin favorit pe parcursul celor două zile ale sărbătorii;

• două bilete de călătorie pentru transportul public, pentru a încuraja vizitatorii să-și lase mașinile acasă;

‹ adv ›

• reduceri de 20% la articolele promoționale „Wine of Moldova” (șepci, tricouri, pahare etc.).

Carnetul degustătorului va fi valabil timp de două zile și poate fi achiziționat la prețul promoțional de 150 de lei, până în ziua evenimentului, prin platforma iticket.md, la casele Teatrului Național „Mihai Eminescu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 79), la Filarmonica Națională „Sergehi Lunchevici” (str. Mitropolit Varlaam 78), la Centrul de Informare Turistică (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 83), la Vinoteca Wine.md (str. Pușkin 15) și Carpe Diem Wine Shop & Bar (str. Columna 136, 3A), la restaurantele „Pegas Restaurant & Terrace” (Strada Albișoara, 20/1), „Sălcuța” (str. Alexei Șciusev 53), rețeaua restaurantelor „Casa della Reggenza”, rețeaua cafenelelor „Oliva” și „Tucano Coffee”, precum și la hotelele „BERD’S” (bd. Dimitrie Cantemir 12) și „Vila Verde” (str. Grenoble 110). În ziua evenimentului, carnetele vor costa 200 de lei și vor putea fi cumpărate la corturile special amenajate în Piața Marii Adunări Naționale.

Ziua Naţională a Vinului este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Primăria Municipiului Chișinău, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan Vodă”, „Divin”, cu suportul partenerului strategic al evenimentului, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›