FOTO: chamber.md
- pub -

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenți economici din toate domeniile de activitate, indiferent de regiunea țării, să participe la cea de a III-a ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă”, care se va desfășura în România, în perioada 15 – 17 iunie 2018, în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov.

În cadrul evenimentului agenții economici vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia companiile moldoveneşti vor avea stabilite întâlniri B2B cu antreprenori din România.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a Republicii Moldova.

- pub -

În acest contex, doritorii de a participa trebuie să transmită cererea de participare până la data de 30 aprilie 2018. Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie: tel: (022) 210725, 211442, 238410.

Brașov este unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din cadrul economic românesc, cifra totală de afaceri fiind de 896 mld. Euro, 54% din aceasta fiind realizată de companiile private cu capital străin. Conform acestor date, afacerile Brașovului reprezintă 33% din cifra de afaceri totală a României.

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here