‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCCI invită la expoziția agricolă internațională „Central Agricultural Fair 2018” din orașul Varșovia

CCI invită la expoziția agricolă internațională „Central Agricultural Fair 2018” din orașul Varșovia

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la misiunea economică din Plonia, care se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie curent, în cadrul celei de-a III-a ediții a expoziției agricole internaționale „Central Agricultural Fair 2018” din orașul Varșovia.

Misiunea este dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața tehno-agricolă și agro-alimentară poloneză, să cunoască informații despre specificul afacerilor poloneze și desigur să facă schimb de experiențe, tehnici și soluții inovatoare din domeniul menționat.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru vizitatori de a se familiariza cu: mașini și echipamente utilizate în agricultură, horticultură și producția animală (tractoare, combine, pluguri, semănători, mașini de împrăștiat îngrășăminte, pulverizatoare de câmp și altele); produse agricole (îngrășăminte, plante, furaje industriale și material săditor de cea mai înaltă calitate); produse agro-alimentare (lactate, fructe și legume, ciuperci, carne de porc, carne de vită, alte produse alimentare); servicii specializate în ceea ce privește dezvoltarea producției agricole (prelucrarea, comercializarea, exportul, logistica produselor agroalimentare, mașinilor și echipamentelor agricole); crescători de animale din Polonia (păsări de curte, bovine, cai, oi și alte vietăți).

Participanții achită taxa de înregistrare și biletul avia. Cazarea la hotel, transportul intern, biletul de intrare la expoziție și traducătorul sunt asigurați de către organizatori.

Doritorii de a participa trebuie doar să completeze cererea de participare și să o expedieze Direcției evenimente de afaceri, târguri și expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova la adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected], până la data de 20 octombrie 2018.

Informații suplimentare aflați la numerele de telefon: 022 210 725, 022 238 410.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›