‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 17 iunie, 2024
29.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCe spune ANSA despre peștele cu viermi din piețele din Moldova

Ce spune ANSA despre peștele cu viermi din piețele din Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

După ce premierul Maia Sandu a acuzat de neglijență responsabilii de la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor și Centrul Republican de Diagnostică Veterinară, ANSA vine cu o reacție și informează prin intermediul unui comunicat de presă că a demarat o anchetă de serviciu privind depistarea în rețeaua de comerț a loturilor de pește neconform, infestat cu paraziți, încă la data de 7 octombrie.

Asta după ce ieri, premierul Maia Sandu a declarat că în ultimele două luni, din 124 de loturi de pește importat, 73 conțineau pește cu paraziți.

ANSA precizează că informația detaliată privind investigațiile este pusă la dispoziția angajaților Corpului de Control al Prim-Ministrului, Poliției și Procuraturii. Verificările sunt întreprinse la structurile de nivel teritorial, central al Agenției și Centrul Republican de Diagnostică Veterinară.

Informații despre rezultatele anchetei vor fi comunicate ulterior. Totodată, ANSA va întreprinde un șir de măsuri în scopul prevenirii cazurilor de comercializare a peștelui neconform către consumatori.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›