vineri, 14 iunie, 2024
21.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeChemTehAgro - distribuitor exclusiv al Monex și Eurol, uleiuri și lubrifianți pentru tehnică agricolă

ChemTehAgro – distribuitor exclusiv al Monex și Eurol, uleiuri și lubrifianți pentru tehnică agricolă

Recomandate

ChemTehAgro continuă extinderea portofoliului prin includerea a a noi branduri cu renume mondial în scopul asigurării fermierilor cu unele dintre cele mai bune soluții.

În acest an, compania a devenit distribuitorul exclusiv al uleiurilor și lubrifianților pentru tehnică și echipamente agricole, dar și mașini industriale ale brandurilor Monex și Eurol.

„Suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru exclusiv cu Monex și Eurol, două branduri de încredere în industria lubrifianților. Acest parteneriat ne permite să oferim fermierilor și companiilor din sectorul agricol din Moldova acces la produse de înaltă calitate, care asigură performanțe optime și durabilitate pentru echipamentele lor”, a declarat ChemTehAgro.

chemteh agro

Eurol – excelență olandeză în lubrifianți

uleiuri agricole tractor lubrifianti eurol

Fondată în 1975 ca o companie de familie, Eurol din Țările de Jos oferă o gamă largă de lubrifianți și uleiuri pentru diverse utilizări industriale și agricole.

Cu standarde de calitate ISO 9001, Eurol garantează produse de înaltă calitate, stabilitate și performanță.

„Lubrifianții Eurol sunt disponibili în peste 90 de țări, iar inovația și cercetarea stau la baza companiei și sunt esențiale pentru dezvoltarea produselor care satisfac cerințele specifice ale clienților. Din acest motiv, am decis că este oportună includerea acestui brand în portofoliu”, menționează reprezentanții Chemteh Agro.

Monex – calitate premium și inovație continuă

uleiuri lubrifianti tractor

Monex, un brand premium de lubrifianți și uleiuri din Turcia, oferă o gamă variată destinată multiplelor utilizări, inclusiv vehicule agricole.

Produsele Monex sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru angajamentul față de inovație.

„Laboratorul intern de cercetare și dezvoltare al companiei se asigură că fiecare produs este perfecționat pentru a răspunde nevoilor pieței. În plus, Monex se concentrează pe satisfacția clienților, calitate și transparență în toate operațiunile sale. Astfel, nu am putut să nu stabilim un parteneriat și cu această companie”.

ChemTehAgro este dedicată furnizării de produse de calitate, menținându-se la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din industrie. Pe lângă Monex și Eurol, compania mai are incluse în portofoliu companiile:

  • Avgust – cu produse de protecție a plantelor eficiente și la prețuri avantajoase;
  • Saaten Union – hibrizi și soiuri performante pentru culturile de câmp;
  • Bakker Brothers – cu soiuri și hibrizi de legume;
  • Bursa Seeds – soiuri și hibrizi de legume;
  • Strube – hibrizi de floarea-soarelui pentru tehnologia Sulfo;
  • Golden West – cu hibrizi de porumb rezistenți la secetă și arșiță;
  • Agria BG – produse de protecție a plantelor și regultori de creștere.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial ChemTehAgro sau contactați echipa de vânzări pentru consultanță și detalii despre produse.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale