‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 21 mai, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleCombina New Holland CR Twin Axial Rotor câștigă medalia de aur la Agritechnica Innovation...

Combina New Holland CR Twin Axial Rotor câștigă medalia de aur la Agritechnica Innovation Awards 2023

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

New Holland Agriculture a câștigat medalia de aur la Agritechnica Innovation Awards 2023 pentru noua sa combină CR Twin Axial Rotor. Premiul a fost acordat de DLG (German Agricultural Society), organizatorul Agritechnica, cel mai mare târg mondial de utilaje agricole. Agrobiznes este partener media regional al evenimentului.

Vezi mai multe despre Agritechnica 2023: Peste 2.600 de expozanți din 50 de țări se așteaptă la Hanovra.

Combina CR cu rotor dublu axial este un concept nou care oferă avantaje semnificative față de combinele axiale tradiționale. Mașina are un canal de treiere mai larg, ceea ce îi permite să proceseze mai mult material vegetal mai eficient. Noul sistem de acționare reduce, de asemenea, consumul de energie și îmbunătățește fiabilitatea.

În plus, combina CR Twin Axial Rotor prezintă o serie de alte inovații, inclusiv:

 • Un sistem automat controlat prin software care previne blocajele;
 • Un sistem de curățare brevetat care a fost lățit cu 13%;
 • Tehnologie de control susținută de senzori de presiune care măsoară presiunea la recoltare și, prin urmare, distribuția culturii recoltate separat pe sita superioară frontală și spate;
 • Un sistem de tocare și distribuire a paielor echipat cu tehnologie de control bazată pe cameră.

Combina CR Twin Axial Rotor este o inovație majoră. Oferă fermierilor o serie de avantaje, inclusiv eficiență crescută, consum de energie redus, fiabilitate îmbunătățită și o calitate mai bună a boabelor.

Informații de bază despre Agritechnica Innovation Awards

Agritechnica Innovation Awards sunt recunoscute ca fiind cele mai prestigioase premii din industria utilajelor agricole. Premiile sunt acordate inovațiilor care demonstrează concepte noi, îmbunătățesc semnificativ procesele existente sau oferă beneficii practice semnificative fermierilor.

‹ adv ›

DLG (German Agricultural Society), organizatorul Agritechnica, a primit 251 de înscrieri pentru Agritechnica Innovation Awards 2023. Dintre acestea, 218 au fost aprobate pentru lista inovațiilor expoziției. Juriul de inovație DLG a acordat o inovație cu medalia de aur și 17 inovații au fost premiate cu medalia de argint.

Criterii pentru Agritechnica Innovation Awards

O medalie de aur Agritechnica Innovation este acordată unei inovații care demonstrează un concept nou în care funcționalitatea s-a schimbat decisiv și dă naștere unui nou proces sau marchează o îmbunătățire substanțială a unui proces existent. Criteriile cheie includ:

 • Semnificație practică la nivel de fermă;
 • Beneficii de rentabilitate și eficiență operațională;
 • Îmbunătățirea mediului și a consumului de energie;
 • Reducerea sarcinii de lucru și îmbunătățirea sănătății și securității.

O medalie de argint Agritechnica Innovation este acordată unei inovații pentru un produs existent, astfel încât să se obțină o îmbunătățire semnificativă a funcționalității și a procesului. Produsul nu îndeplinește pe deplin criteriile pentru acordarea unei medalii de aur pentru inovație. Criteriile cheie includ:

 • Relevanță la nivel de fermă;
 • Reducerea sarcinii de lucru și calitatea îmbunătățită a muncii;
 • Fiabilitate îmbunătățită.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›