marți, 18 iunie, 2024
18.3 C
Chișinău
HomepageBlogConferința AgTech 2024: ProCredit Bank și Feudal - parteneri generali ai evenimentului

Conferința AgTech 2024: ProCredit Bank și Feudal – parteneri generali ai evenimentului

Recomandate

A rămas mai puțin de o lună până la cea de-a cincea ediție a Conferinței AgTech 2024, eveniment emblematic ce reunește profesioniști, inovatori și experți din domeniul agriculturii.

Entuziasmul este palpabil: speakerii și partenerii și-au confirmat deja prezența, conferința anticipând discuții revelatoare și schimburi de idei care vor modela viitorul agriculturii.

ProCredit Bank – susține antreprenorii prin consultanță și oferte de creditare avantajoase

ProCredit Bank oferă sprijin financiar și consultativ producătorilor agricoli de peste 15 ani. Prin intermediul băncii, antreprenorii din sector au accesat suportul diferitor proiecte, cum ar fi FIDA, Livada Moldovei, PAC, RISP și altele.

ProCredit Bank se concentrează pe promovarea investițiilor ecologice – finanțând proiecte din domeniul eficienței energetice, energiei regenerabile și măsurilor ecologice, având și un produs bancar special conceput în acest sens – EcoCredite.

Feudal – valorifică la maxim orice parcelă agricolă

Feudal.md furnizează informații privind banca funciară și efectuează analiza tuturor terenurilor din cadrul primăriilor pe un singur monitor.

În cadrul Conferinței AgTech, echipa Feudal va vorbi mai multe despre cum fermierii își pot gestiona corect terenurile și ce oportunități există pentru aceștia în cazul în care planifică să-și extindă eficient suprafețele pe care le au în gestiune.

Despre conferința AgTech 2024

Un punct central al evenimentului va fi subiectul impactului schimbărilor climatice asupra agriculturii și rolul tehnologiei și soluțiilor biologice în mitigarea acestor efecte.

În ceea ce privește digitalizarea fermei, veți descoperi din prima sursă detalii despre experiența primei ferme complet digitalizate din România.

Un panel aparte va fi dedicat irigării eficiente, desalinizării apei și monitorizării terenurilor agricole.

Și dacă vă întrebați cum va arăta Ferma viitorului, la AgTech 2024 veți avea oportunitatea să descoperiți cum pot fi integrate eficient sursele de energie regenerabilă.

În plus, veți afla mai multe despre combina New Holland CR Twin Axial Rotor care a obținut singura medalie de aur la Agritechnica 2023 – cel mai important târg de mașini agricole din lume.

Mai mult, vor fi explorate tendințele în sectorul zootehnic, în cadrul căruia unul dintre cei mai buni experți regionali va relata mai multe despre investițiile eficiente în fermele zootehnice.

Pe lângă cele menționate, veți putea discuta cu experți de top despre agricultura carbonului, obținerea finanțării pentru implementarea proiectelor durabile și multe alte lucruri utile despre care vom relata în articolele următoare.

Dacă încă nu ați reușit să vă înregistrați pentru a participa la Conferința AgTech 2024, o puteți face prin completarea acestui formular și alăturându-vă grupului oficial de Viber al evenimentului pentru a fi la curent cu detaliile organizatorice. 

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Despre noi