marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
HomepageJoburiConsultanță gratuită a unui expert italian pentru producătorii de fructe sâmburoase

Consultanță gratuită a unui expert italian pentru producătorii de fructe sâmburoase

Recomandate

Producătorii de fructe sâmburoase din Republica Moldova sunt invitați să participe la un seminar dedicat îmbunătățirii și modernizării tehnologiilor de producție în domeniul gestionării livezilor sâmburoase.

Expertul italian în producerea fructelor sâmburoase, Samuele Caroli, se va întoarce în Moldova pentru a oferi consultanță gratuită, incluzând vizite în câmp în perioada 21-29 februarie.

Acest seminar va aborda teme importante pentru succesul producției, incluzând:

  • Tăierea în uscat și planificarea recoltei de fructe: învățați cele mai eficiente metode pentru a maximiza producția și calitatea fructelor.
  • Fertilizarea: descoperiți cele mai bune practici în fertilizarea culturilor de cireș, cais, prun, și piersic pentru a spori randamentul.
  • Soiuri solicitate pe piață: aflați care sunt cele mai cerute soiuri pe piață și cum să adaptați producția la cerințele pieței.

Samuele Caroli vine cu o bogată experiență în sectorul pomicol și este gata să împărtășească din cunoștințele sale valoroase pentru a vă ajuta să vă optimizați producția.

Pentru a vă asigura un loc la seminar și a planifica o vizită personalizată de către Samuele Caroli la ferma dumneavoastră, vă rugăm să vă programați cât mai curând posibil. Locurile sunt limitate și vor fi ocupate în ordinea înscrierilor.

Apelați la numărul de telefon 0685 28 879 sau la adresa de email [email protected] pentru programări și mai multe informații.

Vizita este organizată cu suportul USAID, Proiectul Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Joburi